Chinese bedrijven produceren massaal neprijst uit plastic………

De freakshow van de Chinese voedselverontreiniging is weer in volle gang met nieuwe verslagen vanuit Singapore die aangeven dat bepaalde Chinese bedrijven nu massaproducenten zijn van neprijst en die verkopen aan onwetende dorpelingen. Volgens een rapport in de Koreaanse weekly Hong Kong, mengen de fabrikanten aardappelen, zoete aardappelen en industriële plastic hars om de neprijst te produceren.

Een verslag in Very Vietnam verklaart dat een ambtenaar van de vereniging van Chinese Restaurants heeft verkondigd dat het eten van drie kommen van deze neprijst gelijk staat aan het eten van een plastic zak. Het eten van dergelijk plastic materiaal is overduidelijk een ernstige aanslag op je gezondheid, en ambtenaren zijn naar verluidt al versneld een onderzoek aan het verrichten in de fabrieken in de fabrieken die beschuldigd worden van het maken van de neprijst.

Dit schandaal is geen verrassing als je China’s lange geschiedenis met voedselproblemen in acht neemt, waaronder het drama met de met melamimie vergiftigde melk waardoor ruwweg 300.000 mensen gewond raakten en tenminste zes kinderen overleden als gevolg van het vergiftige chemische middel. (http://www.naturalnews.com/024837_f…).
Ander giftig voedsel uit China omvat ook met melamime vergiftigd diervoeder, met lood vergiftigde kinderbekers, en zelfs nog een soort namaakrijst waar een Chinese maatschappij synthetische smaakjes aan gewone rijst toevoegde om mensen te misleiden om hen te laten denken dat het de duurdere “Wuchang”variatie was.

Sommige mediacommentatoren zijn al in de weer met het verhaal over de namaakrijst,waarbij ze de namaakrijst vergelijken met naar wat ze noemen de namaak werkelijkheid waarin de wereld leeft.

Namaakprikkels, het drukken van nepgeld, namaak GDPgroei,het maken van namaakartikelen en diensten dwingt ons… tot het eten van namaakvoedsel, want we kunnen echt voedsel niet betalen, omdat we geen echte groei hebben, we hebben geen echte economie, we hebben geen echte industrie, we hebben alleen namaakspul” betreurt de tweede gastheer van de talkshow Stacy Herbert van Russia Today. Dus is het logisch dat we alleen namaakvoedsel eten.

Bronnen voor dit verhaal:

http://www.rawstory.com/rs/2011/02/…

http://veryvietnam.com/2011-01-22/c…

Link naar het originele artikel: http://www.naturalnews.com/031344_plastic_rice.html

Bron: Natural News.

HET adres voor gezonde voeding (klik op NL).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: