Nederlanders komen in opstand tegen bezuinigingen en Kabinet Rutte (eindelijk is het zover).

LANDELIJKE DEMONSTRATIE
Vanuit meerdere volksinitiatieven zullen we tot één grote demonstratie komen in een protest actie tegen oneerlijke, de absurde bezuinigingen, de politieke invloed van banken en deelname aan de EU.

Deelnemers o.a.
Alle sectoren moeten plat
Djerke de Nederlander
Uit de EU NU
en anderen.


We worden allemaal geraakt door wat er momenteel gaande is in onze financiele wereld en we rennen hard achteruit al heeft de een daar al harder de consequenties van dan de ander.
Veel mensen en bedrijven hebben hier al volop me te maken en ondervinden de gevolgen van deze economische crisis, die ook een morele crisis genoemd mag worden.

We willen een statement maken naar het kabinet, dat deze manier van politiek noch ons vertrouwen, noch onze goedkeuring heeft. Eerst het eigen land weer op orde zien te krijgen, oneerlijke politici die zich schuldig maken aan kiezersbedrog, verstrengelde belangen, torenhoge salarissen, tegenstrijdige wetten en beleid die tegen mensen werkt en ten koste gaan van burgers en bedrijven die in de problemen komen, de verstrengeling en invloed van de banken en de deelname aan de EU.

Dat moet anders, de rotte appels weg, de veelverdieners, de bonustrekkers, achterkamertjes regelingen, terwijl sommige brugers ten einde raad zijn. Aankijken, opruimen en weer opbouwen op een gezonde manier, met elkaar. Argentinië en IJsland hebben laten zien dat het kan, het is geen kwestie van niet kunnen, het is een kwestie van willen moed en vooral ook goodwill van het volk er een aandeel in te hebben en het aan te kaarten, hier geen genoegen mee te nemen, om te beginnen door sterke signalen af te geven dat het nu echt anders MOET!

Genoeg is Genoeg!

Meldt u o.a.hier aan: https://www.facebook.com/events/119914401525564/

1)
EERSTE ACTIE~DEMONSTRATIE 31 maart 2013 Malieveld Den Haag, 11.11 uur, meerdere groepen, één belang geen Rutte 2 meer, uit de EU NU, stoppen met deze absurde bezuinigingen.

2)
TWEEDE ACTIE ~ DEMONSTRATIE 27 april 2013 Malieveld Den Haag, meerdere groepen, één belang, geen Rutte 2 meer, uit de EU NU, stoppen met deze absurde bezuinigingen.

3) ‘Message in a Bottle’, later meer.

Alle organisatoren van dit event hebben een verschillende politieke voorkeur, achtergrond, cultuur en visie. We laten ons eigen verschillen geen rol spelen in onze samenwerking. Het is dus een mengelmoes maar wel zeker met één gemeenschappelijke doelstelling. Precies zoals een samenleving hoort te zijn en prima kan samenwerken als je maar wilt.

We pleiten voor een vreedzame demonstratie. Omdat te doen zullen we het echt van de opkomst moeten hebben om dezelfde aandacht te krijgen als agressieve acties, die het nieuws altijd wel halen, maar niet serieus worden genomen. Alleen één massale stem dáár moet men wel naar luisteren. Kom dus! Geen smoesjes, verzet uw afspraak, carpool om kosten te delen en bedenk dat dit ons ALLEMAAL aan gaat. Nederlanders zijn het zat, er mag nu een streep door het kabinet en de rekening!

Wij denken dat er pas iets gebeurd als je als volk massaal opstaat tot één gemene deler, door samen te werken. Stop achterkamertjes politiek, inmenging van banken en een politiek die eigen ondernemers, hardwerkende burgers straft door de regelgeving verkeerd toe te passen. Wij willen naast actieve burgers, ook andere initiatiefnemers, bijvoorbeeld, mensen van voedselbanken, zorg, scholen, ondernemers, RSD en andere instellingen of organisaties, van harte uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten. In dat geval graag eerst melden bij één van onze hosts.

We willen geen inmenging van relschoppers of promotie van politieke partijen.

Neem contact met ons op via de event pagina (bovenstaande link) zodat we gegevens kunnen uitwisselen en afspraken kunnen maken, we zullen uw punt meenemen in dit Event en vermelden op al onze flyers en pagina’s. Daar zijn geen kosten aan verbonden, het gaat er ons maar om zoveel mogelijk mensen die last van de crisis hebben, gezamenlijk een statement naar de overheid te maken.

Eenheid en Samenwerking maakt Kracht

Het Gezamelijk Initiatief

Oproep aan iedereen die komt.
We willen iedereen oproepen zich straks op onze evenement pagina aan te melden of indien gewenst via een privé bericht in onze groepen. Geef aan met hoeveel mensen u komt. Omdat wij nu nog niet precies kunnen overzien hoeveel mensen er komen zou u uit voorzorg het beste met het openbaar vervoer kunnen komen of als het niet anders kan carpoolen. Op de event pagina komt een carpoolafspreekplaats voor het eind van deze week.

Borden van karton mag, toeters gebruiken mag, roepen en schreeuwen mag, op potten en pannen slaan mag, spandoeken dragen mag (zonder stokken), flyers uitdelen mag. Anderen lastig vallen, agressie of vernieling mag dus niet 🙂 om een idee te hebben kijk dit filmpje. Luister en communiceer rustig met agenten, zij doen ook hun werk waar hun persoonlijke visie geen rol mag spelen, respecteer dat en houdt anderen direct als groep tegen als zij dat doen. Dit is een vreedzame demonstratie, help elkaar dat zo te houden.

Dank u!

Boodschap van Hordur Torfason, de man die IJsland in beweging zette:

Demonstratie voor het parlement oktober 2010, waar het parlement vertrekt tijdens de demonstratie: http://www.youtube.com/watch?v=OFyOdJWt02Y

En een boodschap van de IJslandse minister aan de rest van Europa:
http://www.youtube.com/watch?v=CTljJA_0Y6Y&feature=share

Goed aangeschreven bankier bekent hoe de bankwereld aandeel heeft in de crisis:
http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ&feature=share

Dit gevoel leeft in veel landen sinds de economische crisis.
In Portugal gisteren, 1,5 miljoen mensen op de been tegen de bezuinigingen en oneerlijke politiek. En in Madrid, afgelopen week.

Bron: Djerke.plazilla.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: