Oorsprong en Technieken van Monarch Mind-control.

Monarch Programmeren is een methode van mind-control die door tal van organisaties voor geheime doeleinden wordt gebruikt.

Het is een voortzetting van het project MK-ULTRA, een mind-control programma, ontwikkeld door de CIA en getest op militairen en burgers. Mind-control is een verzamelterm voor de onvrijwillige beïnvloeding van één individu, enkele gelijkgestemden, of hele grote groepen
mind control techniekentegelijk,zoals beïnvloeding op wereldniveau.

DISCLAIMER:
Dit is een vertaling van een Amerikaans artikel. Hoewel veel van wat betoogd wordt van toepassing is op de wereldwijde situatie, dienen we ons te realiseren dat sommige van de genoemde voorbeelden vooral betrekking hebben op omstandigheden in de Verenigde Staten.

Monarch Programmeren is een methode van mind-control die door tal van organisaties voor geheime doeleinden wordt gebruikt.

Het is een voortzetting van het project MK-ULTRA, een mind-control programma, ontwikkeld door de CIA en getest op militairen en burgers. De methoden zijn verbazingwekkend sadistisch (het hele doel is om het slachtoffer te traumatiseren) en de verwachte resultaten zijn schrikbarend: het creëren van een mind-controlled slaaf die op elk gewenst moment kan worden geactiveerd om welke actie ook die door de geleider wordt geëist, uit te voeren. Terwijl massamedia dit probleem negeren, zijn meer dan 2 miljoen Amerikanen door de verschrikkingen van dit programma gegaan. Dit artikel gaat in op de oorsprong van Monarch programmering, enkele van haar methoden en de symboliek.

OPMERKING: Dit artikel bevat angstwekkende elementen en kan bij Monarch overlevenden reacties veroorzaken.
Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: