Kachina is er nog steeds.

In een eerder artikel schreven wij over de ontdekking van een vreemde blauwachtige planeet die te zien is vanaf de top van de Turrialba vulkaan in Costa Rica.

Het team wat hier onderzoek naar doet komt nu met overtuigende argumenten dat het hier inderdaad om een planeet gaat.

Navolgend een klein stukje uit het eerdere artikel:

“Vervolgens heeft Masters een team samengesteld met een aantal mensen waaronder een wetenschapper en zijn ze tot de conclusie gekomen dat dit inderdaad een onbekende planeet is. Ook deze bevindt zich net als het object dat in de Kuiper Gordel is gesignaleerd door het Skyview team, onder het ecliptisch vlak, waardoor het op dit moment in noordelijke streken alleen goed zichtbaar is vanaf grote hoogte.

Volgens Masters is dit niet hetzelfde object als wat het Skyteam in de gaten houdt. Wat zij volgen lijkt meer op een dwergster, waardoor je in feite kunt spreken van een soort minizonnestelsel waarbij deze blauwachtige planeet dan één van de satellietplaneten is. In dat geval zou de Hopi profetie heel goed kunnen kloppen. Ook in oude tijden zou men dan als eerste deze blauwachtige planeet hebben waargenomen. De Blauwe Kachina, de boodschapper dat de Rode Kachina in aantocht is”.

We zijn nu inmiddels enige tijd verder en er is een update geweest van Marshall Masters over de voortgang van hun onderzoek. Natuurlijk zijn er allerlei commentaren geweest in de trant van “het zal wel een vlek op de lens geweest zijn”.

In de hiernavolgende video komt hij echter met behoorlijk overtuigende argumenten dat dit absoluut niet het geval is en dat daar wel degelijk een planeet hangt. Hij gaat nu zelfs zover dat hij deze planeet daadwerkelijk de Blauwe Kachina noemt.

Deze zou dan ook geen onderdeel vormen van ons zonnestelsel, maar van een zelfstandig klein zonnestelsel binnen dat van ons, waar niet alleen de Blauwe Kachina toe behoort, maar ook de Rode Kachina (planeet Nibiru).

Het lijkt erop dat niet alleen de Blauwe Kachina is ontdekt, maar ook de Rode, Nibiru. Al langere tijd wordt door het Skyview team een onbekend object gevolgd in de Kuiper Belt.

Dit team bestaat uit een fanatieke groep amateurastronomen die sinds kort de krachten hebben gebundeld met een andere groep astronomen uit Zuid Amerika. Zij volgen nog steeds dit onbekende object in de Kuiper Gordel, wat ze noemen KBO (Kuiper Belt Object). Ze noemen het bewust niet Planet X of Nibiru, maar uit hun berichten blijkt duidelijk dat het daar wel degelijk over gaat. Hij bevindt zich op dit moment in het sterrenbeeld Waterman, dicht in de buurt van de planeet Neptunus en komt vrij snel dichterbij.

Het worden spannende tijden want als de waarnemingen van het Skyview team correct zijn, zal eind deze maand, begin volgende maand het geheel boven het ecliptisch vlak uitkomen, waardoor dit mini zonnestelsel steeds beter zichtbaar zal gaan zijn.

Lees meer en kijk de video’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: