‘Mensen uit andere dimensies bezoeken de aarde’.

Verschillende soorten buitenaardse wezens zijn hier op aarde geweest. Na klimaatverandering en de hervorming van het monetaire systeem is dit de belangrijkste kwestie waar de mensheid mee te maken heeft.

Dat stelt de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer. Volgens hem werkte de Amerikaanse overheid met één of twee rassen samen.

In sommige gevallen gaat het om technologieën die het Amerikaanse ministerie van Defensie geheim wil houden, waaronder antizwaartekracht en verschillende soorten wapens.

Gewinkeld

Waarom stelde Hellyer geen vragen toen hij minister van Defensie was? “Toendertijd wist ik hier nog niets van,” legde hij uit. “Er zijn mensen uit andere dimensies en velen van hen hebben de aarde bezocht en doen dat nog steeds. Sommigen van hen lijken heel erg op ons. De soort die we de tall whites noemen heeft bijvoorbeeld wel eens gewinkeld in Las Vegas.”

Afgelopen maand bleek uit een peiling in North Carolina dat 21 procent van de ondervraagden meende dat de overheid veel informatie over het Roswellincident in 1947 heeft verdoezeld. Daarnaast zei 29 procent dat ‘buitenaardsen bestaan’.

Hellyer is momenteel aanwezig bij de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington D.C. Daar getuigen tientallen mensen uit overheidskringen en de militaire wereld voor een zestal oud-congresleden over hun ervaringen met betrekking tot UFO’s en buitenaards contact.

Metusalem

De oud-minister vindt ook dat de Verenigde Naties betrokken zouden moeten zijn bij het onderzoek naar intergalactische aangelegenheden. Dit pad werd al eerder bewandeld. In 1978 zei de toenmalige minister-president van Grenada Eric Gairy tijdens de Algemene Vergadering van de VN: “Waarom moet informatie over UFO’s worden weggehouden bij de mens, terwijl hij tegelijkertijd zo veel onbeduidende dingen gevoerd krijgt die niets bijdragen aan zijn persoonlijke verrijking?” Toen Gairy in New York een ontmoeting had met secretaris-generaal Kurt Waldheim werd hij plotseling afgezet tijdens een linkse coup.

Hebben de buitenaardsen de dood inmiddels weten te overwinnen? “Sommige [buitenaardse] soorten leven 900 jaar,” zei oud-minister Hellyer. “In de tijd van Metusalem liepen er mogelijk ook al een aantal rond. Persoonlijk heb ik er geen belang bij om 900 jaar oud te worden. Ik hoef zelfs de 100 niet te halen.”

Bron: Calgaryherald.com

Lees meer en kijk de video’s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: