Het verzwegen verhaal over kanker.

Professor Brian Peskin zegt in zijn boek Het verzwegen verhaal over kanker ongezouten de waarheid.

Het boek over de ziekte ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap dat nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek.

In de Nederlandse taal staat kanker voor een verschrikkelijk ziektebeeld en wordt het woord te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is.

Zuurstof

Decennia geleden ontdekte de Duitse arts en fysioloog Otto Warburg de primaire oorzaak van kanker. Deze lijkt weinig van doen te hebben met huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het eten van soja, het mijden van vlees of meer bewegen.

Voor zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker kreeg Warburg in 1931 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. Hij toonde aan dat alle kankers ontstaan door een tekort aan zuurstof in de cel.

Mammografie

Peskin geeft voedingsadviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren.

Peskin vertelt in zijn boek verder waarom kanker niet genetisch is, dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker, hoe je een tumor goedaardig houdt, dat borstkanker te voorkomen is, dat vezels niet gezond zijn en dat mammografie kanker niet vroegtijdig opspoort en bovendien schadelijk is.

Verhoog je weerstand. Eet superfood.

Lees meer

Lees ook

Bestel het boek hier

Dalternative.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: