Hoe Dr. Hamer kanker genas en daardoor ‘n paria werd!

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, een gezond lichaam bevordert een gezonde geest en andersom.

Dr. Ryke Geerd Hamer is de man, die ontdekte dat niet alleen kanker, maar alle andere ziekten, getriggerd worden door onverwachte shocks en trauma’s, die het lichaam in korte tijd even volledig over toeren doen raken. Al snel werd Hamer benaderd door ‘krachten-achter-de-schermen’, die hem bedreigden met uiterst onplezierige zaken, wanneer hij zijn ontdekkingen wereldbekendheid zou gaan geven. Dokter Hamer liet zich niet ontmoedigen en ging door, moest op de vlucht en werd zelfs gevangen gezet. Hij werd een getekend man!

Maar zijn methode vond uiteindelijk weerklank. Het bewijs voor zijn toch voor de hand liggende theorie, die hij dus met wetenschappelijke bewijzen wist te onderbouwen, ligt natuurlijk in de -door de wetenschap- betwiste relatie van het lichaam en de geest. Maar sinds de oudheid wordt hier al over gesproken en elke arts wéét, dat als een patient niet meer in zijn genezing gelooft, het vechten tegen de bierkaai is.

En omgekeerd, wanneer een persoon opgewekt is, vol optimisme zijn genezingsproces tracht te bevorderen, dit een langere levensverwachting tot gevolg heeft, vaak zelfs volledige genezing als resultaat.

Kijk hieronder naar de documentaire, waarin de vele, vele patiënten aan het woord komen en in beeld zijn, die kankers overleefden als gevolg van het volgen van de methode van dokter Ryke Hamer.

“Dankzij de revolutionaire ontdekkingen van Dr. Ryke Geerd Hamer zullen we voortaan anders kijken naar wat wij ‘ziekte’ noemen. Wanneer we zouden leven in een wereld die fair is, en rechtvaardig, zou Dr. Hamer de Nobelprijs voor geneeskunde dienen toegekend te worden, voor zijn revolutionaire bevindingen..” Gilbert Renaud Ph. D

* * *

Dr. Hamer genas kanker en werd ‘n paria!

“Het vinden van dit ‘Biologische Speciale Programma van de Natuur’ was voor inderdaad een openbaring. Alleen het leven zélf is in staat om een dergelijk drama te schrijven..!

Zonder de dood van mijn zoon, en de kanker die ik vervolgens kreeg, zou het ware karakter van ziekteverschijnselen waarschijnlijk pas over tientallen jaren zijn ontdekt. Met name ook omdat de traditionele geneeskunde steeds verder verwijdert raakt van dit ‘geheim’.”

Verhoog je weerstand. Eet superfood.

Lees meer

Dalternative.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: