Hennepolie geneest kanker..?! Bewijs telkens geleverd..!

Wat is er aan de hand? Waarom wordt deze informatie niet door de grote media uitgemolken?

Is het omdat ze hun handen er niet aan durven branden? Respect voor het reguliere circuit die het ook net meer of niet precies weet, die ook een ‘zoekende is die in het duister tast’..? Het is en lijkt simpel: THC, de stof die in grote mate aanwezig is in hennep, geneest kanker en vele andere aandoeningen.

Al eerder schreven we hier op WantToKnow over de ongelooflijke zegeningen die hennep ons mensen biedt. Althans, als het door ‘overheden’ wordt toegestaan…! Want wat blijkt…
Hennep zit wereldwijd, vooral vanuit de VS, in een verdomhoekje.

Maar de ziekte kanker veroorzaakt drama na drama, steeds vaker.. Iedereen verliest er wel iemand aan, iedereen blijft maar geld geven voor onderzoek.. Maar de simpele oplossing? Die lijkt al jarenlang te worden achtergehouden! Want waarom in godsnaam iedereen vergiftigen met chemokuren als een plant in staat is om verlichting te brengen en de ‘patiënt’ wellicht kan genezen?! Is het de invloed van de machtige en vooral rijke hand van ‘Big Pharma’ die hier achter zit..? Of moeten we nóg verder zoeken en dan vooral in de VS, waar de hele hetze tegen hennep ooit begon..

Kijk naar deze film voor wat jij nodig hebt in dit opzicht aan overtuiging. En hoe je zelf het medicijn kunt maken, maar ook over de achtergronden van het verzwijgen van deze informatie.. Het wordt tijd dat ook deze doofpot open gaat en mensen de eerlijke kans krijgen van kanker te genezen op de wijze die hén het beste dunkt. En niet op de wijze die de reguliere geneeskunde klaarblijkelijk voldoende vindt. Het is overigens schokkend om te zien hoevéél filmmateriaal er op YouTube e.d. te vinden is over deze geneeswijze..! Wij kunnen je alleen aanraden je hier heel goed in te verdiepen en je eigen afwegingen te maken, over datgene wat je hier ziet en ‘officieel’ bekend is over hennepolie..

Verhoog je weerstand. Eet superfood.

Lees en zie meer

Hoe maak je zelf hennepolie?
Dit wordt uitgelegd in bovenstaande film vanaf 29e minuut.

Dalternative,com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: