DNA wordt geprogrammeerd door woorden en frequenties

DNA wordt geprogrammeerd door woorden en frequentiesOns DNA kan worden gezien als een soort internet.

Russisch wetenschappelijk onderzoek verklaart fenomenen als helderziendheid, intuïtie, spontane genezing op afstand, aura’s en hoe we het weer beïnvloeden met gedachten.

DNA wordt geprogrammeerd door middel van woorden en frequenties, zonder daarbij bestaande genen te vervangen.

Slechts tien procent van ons DNA wordt gebruikt om eiwitten te bouwen. De overige 90 procent wordt gezien als junk-DNA.

DNA is niet alleen verantwoordelijk voor de opbouw van ons lichaam, maar dient ook voor de opslag van data en communicatie. Russische taalkundigen ontdekten dat de genetische code zich volgens dezelfde regels gedraagt als menselijke taal.

Programmering door middel van taal

De Russische moleculair bioloog Pjotr Garjajev en zijn collega’s onderzochten het gedrag van DNA. Levende chromosomen blijken te functioneren als een soort holografische computer. Omdat de basisstructuur van DNA-paren en taal hetzelfde is hoeft DNA niet gedecodeerd te worden. Men kan simpelweg woorden en zinnen van de menselijke taal gebruiken.

Levend DNA reageert altijd op gemoduleerde laserstralen voor taal en zelfs op radiogolven. Dit verklaart waarom zaken als affirmaties en hypnose zulke sterke effecten kunnen hebben op mensen en hun lichaam. Het is normaal en natuurlijk dat ons DNA reageert op taal.

De Russen ontwikkelden apparaten die het metabolisme van cellen kunnen beïnvloeden door middel van gemoduleerde radio- en lichtsignalen. Op deze wijze kunnen defecte genen worden gerepareerd.

Ze vingen daarnaast informatiepatronen op van specifiek DNA en voegden het elders toe, waardoor een ander genoom ontstond. Kikkerembryo’s werden veranderd in salamanderembryo’s door simpelweg informatiepatronen van het DNA uit te zenden.

De Russische wetenschappers ontdekten bovendien dat ons DNA verstorende patronen kan veroorzaken in het vacuüm, waardoor wormgaten kunnen ontstaan.

Hypercommunicatie

Wormgaten zijn tunnels die verschillende gebieden in het universum met elkaar verbinden. Via deze Einstein-Rosenbruggen kan informatie buiten de tijd en ruimte worden verstuurd. Het DNA trekt deze informatiedeeltjes aan en stuurt ze door naar ons bewustzijn. Dit proces van hypercommunicatie is het meest effectief wanneer je ontspannen bent.

Stress, zorgen of hyperactiviteit houden succesvolle hypercommunicatie tegen. In de natuur wordt hypercommunicatie al miljoenen jaren succesvol toegepast. De moderne mens kent het begrip als intuïtie.

Wanneer een mierenkoningin van haar kolonie wordt afgescheiden zullen de werksters volgens plan blijven doorgaan. Wanneer de koningin sterft stopt al het werk in de kolonie. Blijkbaar verstuurt de koningin de ‘bouwplannen’ middels het groepsbewustzijn. Het maakt niet uit waar ze zich bevindt, als ze maar in leven is.

Hypercommunicatie bij mensen vindt het vaakst plaats wanneer iemand plotseling toegang krijgt tot informatie die niet behoort tot zijn of haar eigen kennis. Dergelijke hypercommunicatie wordt dan ervaren als inspiratie of intuïtie.

De Russische wetenschappers richtten een laser op DNA-monsters. Op het scherm ontstond een golfpatroon. Toen ze de monsters weghaalden bleef het golfpatroon bestaan. Ze toonden aan dat energie buiten de tijd en ruimte nog altijd door de geactiveerde wormgaten kan reizen nadat het DNA verwijderd is. De bijwerkingen van hypercommunicatie bij mensen worden vaak omschreven als onverklaarbare elektromagnetische velden in de nabijheid van de betrokken persoon.

Weer kan moeilijk worden beïnvloed door een enkel individu. Met behulp van een groepsbewustzijn is het gemakkelijker te beïnvloeden. Dit is niets nieuws voor inheemse stammen. Het weer wordt sterk beïnvloed door de Schumann-resonantie van de Aarde. Dezelfde frequenties worden ook in onze hersenen geproduceerd en kunnen het weer beïnvloeden wanneer veel mensen tegelijk hetzelfde denken.

Realiteit leren begrijpen

DNA is tevens een supergeleider die bij lichaamstemperatuur werkt. Kunstmatige supergeleiders werken alleen bij extreem lage temperaturen. Bovendien kunnen alle supergeleiders licht en dus informatie opslaan.

Onder bepaalde omstandigheden kan uit een wormgat een vacuümdomein ontstaan waarin bijvoorbeeld zwaartekracht kan worden omgezet in elektriciteit. Vacuümdomeinen zijn ballen van geïoniseerd gas die grote hoeveelheden energie bevatten. Er zijn gebieden in Rusland waar ze vaak worden gezien.

Russische wetenschappers ontdekten dat deze ballen kunnen worden gestuurd door middel van gedachten. De domeinen zenden lage frequenties uit die ook geproduceerd worden in ons brein. Dit verklaart waarom ze met behulp van onze gedachten kunnen worden gestuurd.

Stel je eens voor met welke vormen van bewustzijn je kunt communiceren wanneer je toegang krijgt tot hypercommunicatie. Mensen met dergelijke ervaringen hebben geen last van hallucinaties, ze leren enkel onze realiteit beter begrijpen.

Bron: Wakingtimes.com

Lees meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s