JEUK IS VELE MALEN ERGER DAN PIJN!

Laat ik me even voorstellen, ik ben Myrn, ervaringsdeskundige op het gebied van zowat alle lichamelijke klachten die je maar kunt bedenken. En ik heb geleerd dat onze huid, onze leermeester is om je te vertellen dat het vanbinnen niet helemaal goed met je gaat.

Dat kan lichamelijk en/of geestelijk zijn, want lichaam en geest horen nu eenmaal bij elkaar.

Bij mij was de oorzaak: een zeer stressvol verleden, daardoor een veel te volle ‘rugzak’, en vooral de desinteresse en onkunde van de reguliere geneeskunde.

Maar zoals veel wat je in het leven overkomt heeft ook dit in eerste instantie een negatief tintje, vergezeld met de eeuwig terugkerende vraag; Waarom ik weer?

Echter door de jaren heen heb ik geleerd daar doorheen te kijken, alles gebeurt met een reden, dus ook je ziek zijn. Alle negatieve dingen in je leven, houden ook iets positiefs in, alleen moet je daar soms wat langer naar zoeken, maar het is er ALTIJD.

Zo heb ik in mijn leven al enorm veel pijn mogen ervaren, zonder dat ik (door medicatieallergie) daar pijnstillers voor kon nemen, en daar absoluut geen begrip voor kreeg. Een vermoeiende strijd.

Door al mijn klachten heen is echter één ding duidelijk geworden, namelijk;

JEUK IS VELE MALEN ERGER DAN PIJN!

Ik heb geleerd uit mijn strijd dat symptoombestrijding niet de oplossing is, maar dat het beter is als men naar de oorzaak van het probleem zoekt, en dit aanpakt, zodat je er nooit meer last van hoeft te hebben. En dat bij voorkeur met lichaamseigen natuurlijke producten, die je blijvend gezond houden. Zonder dat je je lichaam verder belast met gifstoffen die niet in het lichaam thuishoren.

Ik heb dan ook op een gegeven moment al mijn kennis en ervaring aan de kant geschoven, en hulp gezocht bij een natuurgenezer. Jeetje…dit had ik veel eerder moeten doen. In één woord, WAUW! Deze man wist al mijn klachten te benoemen, en ook waar de oorzaak van al die ellende zat. Hypoglykemie, candida, lichaam absorbeert bijna geen voedingsstoffen, maakt uit zichzelf teveel insuline aan, enzymen worden niet verwerkt, darmen zowat buiten werking, uiteraard mijn lichaam stijf van de stress, dat waren zo de grote lijnen.

Ik kreeg ‘medicatie’ (lees: voedselsupplementen), en ik merkte binnen 1 week al een enorm verschil. Ik begon me weer terug een beetje mens te voelen. Maar toch kon dit voor mijn gevoel nog beter, want als mijn darmen niet goed absorbeerden, zou ik toch eerst moeten ontgiften, maar hoe? Daarnaast had ik al heel lang het vermoeden dat ik wellicht een of andere voedselallergie zou kunnen hebben.
Toevallig -alhoewel ik niet echt in toeval geloof- kwam ik in contact met een alternatieve voedingsdeskundige. Ze zou dit kunnen testen, en met hele goede resultaten.

Ik vermoedde wel dat ik bepaalde voeding niet kon verdragen, maar de uitslag die ik van haar kreeg was niet mis en moest ik eerst een plek geven.
O.a. een lekkende darm, teveel gifstoffen in mijn lichaam en waanzinnig veel voedselintoleranties, en…. dat deze ellende hoogstwaarschijnlijk ooit begonnen was met een simpele melkallergie.

Zoals velen onder jullie inmiddels al zullen weten, zit 80% van je gezondheid in je darmen. Dus ik wist wel dat ik in die richting mijn antwoorden zou vinden. En helaas bleek het vanbinnen bij mij inderdaad een puinhoop.

Dat is uiteraard ook aan de buitenkant van mijn lichaam niet zonder gevolgen geweest. Ik heb ervaring met ernstige acne, verschillende soorten eczeem –nat en droog- (ook zeer snelle agressieve), galbulten, maandenlang netelroos over het hele lichaam, koortslip, allergische jeukende huidreacties op medicatie, allergische reacties op zowat bijna alles eigenlijk, droge huid, vette huid, allergische reactie op muggenbeten en bijensteken, zonneallergie, dunne huid, roos, ringworm. Maar vooral enorme JEUK.

En het mooie is dat ik gelukkig ook een oplossing voor de jeuk heb gevonden!

Na gefrustreerd te zijn door al die dure zalfjes wat op de markt zijn die niet hielpen, werd ik er zowat gek van. En ik besloot voor mezelf een zalf te gaan samenstellen die ECHT werkt. Het was geen eenvoudige speurtocht, maar het is me gelukt. Deze zalf helpt je niet alleen snel van je jeuk af, maar doet ook nog veel andere goede dingen voor je huid, EN is helemaal natuurlijk.

Ik heb uiteindelijk de conclusie getrokken dat de reden voor al mijn ellende is dat ik mijn hierdoor opgedane kennis met lotgenoten moet delen.

Liefs Myrn Francis.

P.S.: Wil je meer weten over mijn jeukzalf?
Stuur dan een mailtje naar MyrnFrancis@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: