Agenda 21, ook binnenkort bij jou in de buurt

Gisteren brachten wij als voorbeeld van de toenemende invloed van de beruchte Agenda 21 het verhaal over hoe autowassen op je eigen oprit in New York illegaal is.

Nu dreigt een vrouw haar eigen huis te worden uitgezet omdat ze zelf zorgt voor elektriciteit en water.

Vooral in Amerika zie je veel voorbeelden over hoe met name lokale overheden steeds meer lak hebben aan privé-eigendom en wel even zullen voorschrijven hoe inwoners zich dienen te gedragen.

Er was daar ooit een tijd dat je huis je eigendom was en dat je binnen bepaalde grenzen kon doen en laten wat je wilde op je eigen terrein. Omdat alles steeds bureaucratischer wordt geregeld, is alles wat niet binnen de kadertjes van de voorschriften valt een afwijking van het systeem dat niet getolereerd mag worden.

Een lokaal televisiestation uit Cape Coral in Florida had een reportage gemaakt over een vrouw uit die plaats die had besloten “off the grid” te leven. Dit houdt in zelfvoorzienend leven van wat de natuur biedt en de eigen gecreëerde mogelijkheden zonder gebruik te maken van bijvoorbeeld gemeentelijke voorzieningen zoals stromend water of zelfs elektriciteit.

Zo genereert zij bijvoorbeeld haar eigen stroom via zonnenpanelen en verzamelt regenwater. In het televisieprogramma werd verder niet verteld waar zij precies woonde.

Echter, de dag na de uitzending kwam een gemeenteambtenaar langs bij deze vrouw, Robin Speronis, en hing zonder verder commentaar namens de gemeente een plakkaat op de deur waarbij het huis onbewoonbaar werd verklaard. Daarop stond dat de bewoner dit huis zo spoedig mogelijk diende te verlaten omdat ze anders gedwongen verwijderd zou worden.

Niet dat ze de woning hadden geïnspecteerd of dat ze binnen hadden gekeken hoe Robin woonde. Dat alles was niet nodig want hun besluit was gebaseerd op wat zij noemen “een international property maintenance code”. Dit is een set regels opgesteld door iets dat heet The International Code Council (ICC) en dat beoogt wereldwijde voorschriften voor gebouwen, huizen en onderhoud op te stellen.

Weer een voorbeeld van hoe men straks alles wereldwijd onder dezelfde regels wil laten vallen. Echter, de ICC mag dan voorschriften opstellen, op dit moment hebben ze geen juridische waarde. Nog niet, maar het feit dat een Amerikaanse gemeente dit nu al meent te moeten interpreteren als wet, laat wel zien welke kant het op gaat.

Navraag bij de gemeente leerde dat doordat Robin Speronis geen stromend water of elektriciteit af neemt en dat daardoor, op basis van die internationale code, men van mening is dat het een onbewoonbare woning is. Een andere reden dat deze gemeente waarschijnlijk zo snel reageerde is omdat men er uiteraard alles aan wil doen om te voorkomen dat andere mensen het voorbeeld van Speronis zullen volgen en ook zelfstandig gaan bepalen hoe en op welke manier ze wensen te wonen.

Want zelfstandige mensen die niet afhankelijk zijn van het “systeem” vormen in feite de grootste bedreiging voor de machthebbers. Want juist onder de regels van Agenda 21 is het de bedoeling dat overheden bepalen welke activiteiten de “mens die het milieu zwaar belast” nog wel of niet mag uitvoeren. Dit alles gebaseerd op globale richtlijnen zoals men nu al tracht te doen via ICC.

Deze zaak heeft inmiddels zoveel publiciteit gekregen in Amerika dat de kans bestaat dat de gemeente in dit geval bakzeil moet halen. Een advocaat, Todd Allen, heeft zich belangeloos aangeboden om deze zaak te verdedigen en volgens hem heeft de gemeente juridisch geen poot om op te staan.

De effecten van Agenda 21 zijn op dit moment het meest merkbaar in Amerika, maar daar zal het niet bij blijven. Het is een wereldwijd programma dat stap voor stap ervoor zal zorgen dat privé-eigendom en een eigen invulling over hoe te wonen, uit handen van het individu zullen worden genomen en vervolgens bepaald door de overheden.

Zie hier de video.

Bron: Infowars

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: