Meestergetallen, drievoudige en dubbele getallen van de Engelen- Doreen Virtue

Drievoudige getallen door Dr. Doreen Virtue

1111 Meestergetallen, drievoudige en dubbele getallen van de Engelen Doreen Virtue. Uit haar boek HEALING WITH THE ANGELS. Nu, er is een korte uitleg over de getallenreeks die de engelen gebruiken om met ons te communiceren:

Wanneer je de getallenreeks 111 of 1111 ziet opduiken is het een groot teken van een gouden kans. Beide reeksen betekenen dat zich een “doorgang” geopend heeft waarin je intenties en doelen zich uiterst snel zullen manifesteren. De Engelen hebben mij geleerd me op mijn gedachten en intenties te concentreren wanneer ik 111 of 1111 zie, het is bijna zoals een wens maken wanneer je een taart met kaarsen wordt gepresenteerd.

Bovendien kun je opmerken dat er 1-en opduiken naast andere getallen. De andere getallen betekenen ook iets. Elke keer wanneer je het getal “4″ naast 1-en ziet staan is het een teken dat de Engelen je proberen te helpen je hartenwens te manifesteren. Bijvoorbeeld, 114, 411, etc. Vier enen – 1111 – wat samengeteld “4″ maakt betekent dat de engelen willen dat je hen vraagt om mee betrokken te worden met de manifestatie, vooral wanneer de manifestatie deeluitmaakt van je levensdoel of dienstbaar zijn aan de wereld.

Lees meer

Dalternative.com

                               THE-WEBSHOP.COM uw webshop voor alles!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: