Chemtrails: wat kunnen we ertegen doen?

Uit de documentaire Shade the Motion Picture blijkt dat wereldwijd chemtrails worden gesproeid en programma’s actief zijn om het weer te manipuleren.

In de film komt onder meer Rosalind Peterson aan het woord. Zij werkte jarenlang voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw en informeert mensen over ‘onverklaarbare patronen in de lucht’.

Enkele jaren geleden was Peterson ook te zien in een uitzending van FOX31 over chemtrails. Aanleiding was een sterke toename van de hoeveelheid barium en aluminium in de watervoorziening van Californië. Joe Golden, woordvoerder van de Amerikaanse weerdienst NOAA, doet het fenomeen in het filmpje af als een ‘samenzwering’ en zegt dat er alleen contrails in de lucht hangen.

Tegen het einde van het fragment laat de presentatrice weten dat het Amerikaanse leger in het verleden vaker het weer heeft gemanipuleerd door het bijvoorbeeld te laten regenen. Vanaf de jaren dertig strooiden vliegtuigen van de luchtmacht een mengsel van ijs en koolzuursneeuw op de wolken. Tegenwoordig worden enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide aan wolken toegevoegd waarna het opeens kan gaan regenen. Zilverjodide is een schadelijke, vervuilende en toxische verbinding.

Zie hier de video.

De Oostenrijks-Amerikaanse natuurkundige Wilhelm Reich ontwikkelde de zogeheten cloudbuster, een apparaat waarmee de schadelijke effecten van chemtrails worden geneutraliseerd. De cloudbuster werkt op een soortgelijke manier als een bliksemafleider en onttrekt orgonenergie uit de atmosfeer.

In 1985 raakte de Britse zangeres Kate Bush geïnspireerd door de cloudbuster van Reich. Het nummer Cloudbusting gat over de arrestatie van Reich, beleefd door de ogen van diens zoon Peter.

Zie hier de video.

Lees meer

Tips

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: