We hebben iets verschrikkelijks gedaan…

We gaan nu het vijfde kalenderjaar in van actief zijn in het maatschappelijk veld met de Belfort-group, een beweging van vele duizenden burgers die zich zorgen maken omwille van een aantal maatschappelijke evoluties, die elk apart en vooral samen een bedreiging zijn voor de waarheid, de vrijheid en de gezondheid.

Vaccinatie is en blijft een speerpunt item, vooral omdat het de jongsten en meest weerlozen bedreigt.

Het is en blijft opboksen tegen de gigantische goliath van het medisch establishment en de overheidsinstanties, die quasi volledig gecontroleerd worden door de farmaceutische lobby. Alle info, die de punten van geloof in vaccinatie aantast, ketst in de regel af op hun harnas van blinde zelfingenomenheid.

Dat is tot op zekere ‘hoogte’ begrijpelijk:
◦iedereen heeft de beste intentie en dat geldt ook voor de duizenden die beroepshalve betrokken zijn in het vaccinatiegebeuren
◦niemand is geneigd de poten af te (laten) zagen van de stoel waarop hij zit, zeker als je inkomen eraan vasthangt
◦de waarheid onder ogen zien is zeer lastig, vooral als deze lijnrecht tegen je eigen (geloofs)opvatting ingaat.
◦iemand kan pas ( van mening ) veranderen als zijn bewustzijn verandert en dat is iets wat je overkomt en soms heel wat tijd nodig heeft …

Ik nodig iedereen uit om dit interview eens te bekijken, waarin John Consemulder drie gasten aan het woord laat over effectiviteit en veiligheid van vaccinaties: onderzoeksjournaliste Desiree Röver, kritische moeder Door Frankema en Hans Moolenburgh.

Zie hier de video.

Deze laatste is huisarts sinds 1953 en heeft de relatie heeft moeten vaststellen tussen de achteruitgang van de gezondheid bij de kinderen en de exponentiële toename van vaccins. Hoed af voor zo’n houding, die wat ons betreft voorbeeldig is voor alle collega’s. Hij heeft nog steeds gewetensproblemen bij het besef van wat hij – goedbedoelend als iedere arts – zijn patiënten heeft ingespoten:

“We hebben iets verschrikkelijks gedaan…”.

Hieronder een greep uit wat ik bijna dagelijks binnenkrijg:

Tips

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: