Wij worden omarmd, altijd

Omdat we ten alle tijden omringd en omarmd worden door de kosmos zullen we nooit verlaten zijn. Kijk maar naar de Gaia, onze Aarde, ook zij draagt ons en laat ons niet in de steek.

We zijn nooit alleen en maken deel uit van een universum dat energetisch perfect en vernieuwend werkt en alle leven omhult. Zelfs als we kijken naar de aanslagen die gepleegd worden op onze planeet en onze persoonlijke levens, zullen we ons bewust moeten zijn en blijven dat we in verbondenheid met alles bestaan. Diep in ons wezen is deze kennis al aanwezig. Dit is geen filosofisch praatje of een concept maar een werkelijk weten dat diep in het hart verborgen ligt.

Weten

Zoals velen onder jullie zie ik de zaken wat anders dan de meesten. Vaak denken we in verdeeldheid, in fragmenten en concepten, terwijl het aan ons is alles bijeen te brengen, te integreren tot Een geheel. Vervolgens is het zaak die eenheid in ons leven te Zijn op de plek waar we ons bevinden. Al is deze plek momenteel in het ‘bezit’ van slechte entiteiten, het blijft onze taak, niet alleen te overleven maar ook deze krachten te weerstaan door ons Zijn.

Er zijn al zoveel moedige zielen die de verdeel en heers ideeën aanpakken en openbaar maken. Zij bevinden zich met hun diepe vertrouwen in een alter-krachtenveld, als rotsen in de branding.

Handelend vanuit dat krachtenveld is verandering in de wereld nog altijd mogelijk. Als wij ons verder ontwikkelen, ontwikkeld deze wereld zich met ons mee. Dit is niet het zoeken van een uitweg maar een weg tot ontwaken. Dat is waartoe wij mensen geroepen worden om te gaan ervaren dat dat het is waarvoor we geboren zijn en van daaruit te doen wat we moeten doen op deze wereld. Degenen die niet ontwaken stellen het probleem dat ze hebben alleen maar uit.

Wat is de taak van de ontwaakten?

Lees meer

Tips

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: