Nieuws: Britse overheid: Big Pharma wees open!

3 x Raden wie er achter het middel Tamiflu zit? Donald Rumsfeld! (1987 -1997 VS-Minister van Defensie). En weer een stukje in de grote ‘wie-zijn-de-manipulators’-puzzel..

Britse overheid roept op en EIST:

‘Farmaceutische industrie: maak verborgen data openbaar’..!

De Britse overheid eist dat de farmaceutische industrie een grotere openheid aan de dag legt, nadat diezelfde overheid bijna € 500 miljoen had besteed aan de opslag van het griepbestrijdingsmiddel ‘Tamiflu’. Zonder dat de overheid feitelijk bewijs in handen had, dat dit middel überhaupt werkt!

De onderzoeksgegevens rondom ‘Tamiflu’ zijn gewoon verdwenen. Bestanden werden simpelweg vernietigd.

Een onderzoeker van een van twee studies, die nota bene aan de basis liggen van de goedkeuring van het middel, zegt de originele gegevens NOOIT onder ogen te hebben gekregen. “Fabrikant ‘Roche’ zorgde daar zelf voor”, zo luidt zijn verklaring.

Een financieel comité uit het Britse parlement, dat streeft naar openheid en toegankelijkheid van data, teneinde kosten-opbrengsten-efficient te kunnen werken, wil alle onderzoeksdata van elk medicijn openbaar maken, dat in het Verenigd Koninkrijk voorgeschreven mag worden, onder de reglementen van de NHS, the National Health Service (zeg maar het Engels VWS).. Het geeft -zoals het door dit comité wordt genoemd’ ‘aanleiding tot extreme bezorgdheid’, dat de ware effectiviteit en veiligheid van voorgeschreven medicijnen onbekend blijft, omdat de farmaceutische INDUSTRIE weigert onderzoeksdata vrij te geven, van medicijnonderzoek in kwestie, aldus het parlements-comité..!

2014 © WantToKnow.nl/.be

Lees meer

Tips

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: