Leylijnen zijn van fundamenteel belang voor het bestaan van iedere ziel

Jullie worden vanuit alle hoeken overspoeld met informatie. Wees waakzaam en alert, want er zit veel desinformatie verborgen tussen alle onthullingen.

Het wordt er met opzet tussen geplaatst om alle informatie aan te merken als nep. De Cabal heeft deze praktijk gedurende haar hele bestaan toegepast.

Ze veranderen hun formule niet, dus geloven ze dat het voor ze blijft werken. Jullie zijn voldoende ontwaakt om nu voor jezelf te kunnen ontcijferen wat waarheid is en wat door hen is bedacht, hoewel er, om jullie er in te laten trappen, altijd een spoortje waarheid in zal zitten.

Probeer alles te bezien met een heldere geest, zonder oordeel, en onthoud, zij vechten eveneens voor hun bestaan. Ze zijn nu bang voor jullie, want er zijn een groot aantal van jullie, in vergelijking met hen. Ze hebben jullie input nodig om te overleven. Ze hebben dit spel generaties lang gespeeld en ze zijn er experts in. Jullie daarentegen hebben niet geleerd bijeen te komen en als een geheel samen te werken, zoals zij deden.

Er zijn nu splijtzwammen onder hen. Elke factie probeert de controle over te nemen. Voor ons is het noodzakelijk eensgezind te zijn en onze kleinzielige geschillen achter ons te laten, zoals ras en geloof etc. Jullie zijn het menselijk ras en jullie weigeren jezelf uit te laten roeien. Wanneer jullie serieus nadenken over alle methodes die ze gebruiken om jullie te vernietigen, zul je zien dat alles wat ze doen ontworpen is om de kwaliteit van het leven te vernietigen en om ziekten en lijden voor de massa’s te creëren.

Jullie moeten begrijpen dat jullie lijden, woede, angst en wanhoop hun zuurstof is. Waarom leiden zovelen van jullie, vanwege angst, zulke miserabele, hulpeloze levens? Als je de controle over je eigen leven neemt en weloverwogen keuzes maakt, en weigert de propaganda te geloven waarmee je gebombardeerd wordt, alleen dan zul je de smaak van keuzevrijheid proeven. Jullie moeten beslissen wat het beste voor je is. Je hart zal je leiden. De waarheid werd jullie niet geleerd, en dit is wat jullie je beginnen te realiseren; het werpt een heel ander licht op alles.

Jullie zien nu duidelijk dat de neergang van het menselijk ras zorgvuldig gepland was, jullie waren je hier volledig onbewust van, dus het kan jullie worden vergeven dat het wat tijd kost om dit te bevatten. Dit is een kritieke tijd in de geschiedenis van de mens. Het is tijd om te ontwaken en verantwoordelijkheid te nemen. Doe niet langer als schapen, want tijd is van het grootste belang. De Cabal heeft grote plannen voor 2014. Ze geloven dat ze deze plannen kunnen uitvoeren zonder enige hinder door jullie. Daarom is het belangrijk dat jullie oppassen en als een geheel handelen.

Ik heb vele malen sinds mijn heengaan gesproken over het grote belang van LEYLIJNEN, en waarom de natuurlijke energie van de Aarde expres voor jullie geblokkeerd werd. Velen van jullie begrijpen dit feit en willen stappen ondernemen om de blokkades, die strategisch werden geplaatst om te voorkomen dat de natuurlijke energie van de Aarde zou vloeien om de mensheid en jullie planeet van energie te voorzien, te verwijderen. Ik vroeg om een speciaal e-mailadres, zodat mensen uit alle landen als één geheel kunnen handelen om die natuurlijke energie terug te claimen. Ik vraag nu om jullie diensten aan te bieden ten gunste van de mensheid en jullie planeet, en om welke stappen jullie ook wordt aangeraden te ondernemen te zetten, teneinde een betere wereld te creëren voor iedereen.

ley-lines@montaguekeen.com

Mark, die wetenschapper is, en een expert op het gebied van leylijnen, heeft een te volgen strategie ontwikkeld. Hij zal jullie met betrekking tot dit onderwerp begeleiden en adviseren. Het is tijd om actief te zijn, om deze prachtige energie te bevrijden en je verbinding met het universum te vernieuwen. Deze uitvoering kost geen geld, alleen maar wat tijd en inspanning.

Ik heb Mark gevraagd een korte samenvatting te schrijven van wat er gevraagd wordt.

“Nu is de tijd gekomen om door te gaan en het werk dat is begonnen door Watkins, Guichard, Thom, Hawkins en Michel et al. af te maken, aangezien leylijnen van fundamenteel belang zijn voor het spirituele bestaan van iedere ziel. Er mag geen verdere aarzeling zijn om mee te gaan in de queeste om de gewijde paden en tellurische energiecentra te midden van onze lokale landschappen opnieuw te herkennen, terug te vinden en zodoende opnieuw in kaart te brengen. Vervolgens, als ze eenmaal geïdentificeerd zijn, moeten deze routes en plekken gereinigd en opnieuw zuiver gemaakt worden ten behoeve van de tijd die gaat komen. Het moet een mondiale taak zijn aangezien geen enkel deel van de Aarde minder belangrijk is dan enig ander met betrekking tot het uiteindelijke resultaat – het licht van liefde, vrede en welvaart voor de hele mensheid.

Deze aankondiging is een uitnodiging om deel te nemen aan een project van ongekende schaal, doch met voorstelbare proporties als resultaat. Het potentieel om onze individuele bevindingen te delen en te coördineren is net zo immens als de resultaten zelf. Door zo’n verspreiding ontstaat de vereniging van landen door middel van de hereniging van het Aardse leylijnennetwerk.”

Dit is een prachtige gelegenheid voor alle mensen op de wereld om als een geheel samen te werken. Je zult versteld staan van de resultaten die jullie wachten. Samen zullen we jullie planeet en de mensheid redden. Elke inspanning, hoe klein ook, telt. Iedere ziel telt en heeft jullie hulp nodig. Laat ons 2014 beginnen door actie te ondernemen, vreedzaam, en in de zekere wetenschap dat onze inspanningen resultaten zullen opleveren waarvan komende generaties kunnen genieten. Er wordt van jullie gevraagd een beter heden en een betere toekomst voor allen te creëren.

Bron: Montaguekeen.com

Lees meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: