Nieuw: elektrische motorfietsen van Brammo

Electric Motorcycles Nederland introduceert met Brammo een compleet nieuw merk met uitsluitend vol-elektrische motorfietsen.

De publieksintroductie van Brammo staat gepland voor de Motorbeurs Utrecht, waar de Brammo Empulse voor het eerst in Nederland op een nationale show te zien zal zijn.

Electric Motorcycles Nederland is een nieuwe onderneming die zich volledig heeft toegelegd op de levering van elektrische motorfietsen. “Electric Motorcycles start zijn activiteiten in Nederland met het Amerikaanse merk Brammo. In de nabije toekomst zullen we ons merk- en productgamma op het gebied van elektrische mobiliteit verder verbreden,” verklaart Marchel Bulthuis, directeur van Electric Motorcycles Nederland. “Brammo is in Amerika één van de grootste – zo niet de grootste – leveranciers van elektrische motorfietsen in diverse categorieën. Dit jaar maakt het merk de overstap naar Europa, waarbij Electric Motorcycles de verkoopactiviteiten in Nederland voor zijn rekening zal nemen via een uitgekiend netwerk van verkooppartners die op korte termijn worden aangesteld.”

In Nederland staat het landelijke publieksdebuut van Brammo gepland voor de Motorbeurs Utrecht (20 t/m 23 februari). Het spits wordt in ons land afgebeten door de Brammo Empulse, een potente 100% elektrische ‘naked’ bike met een elektrische actieradius van zo’n 195 kilometer. Kort daarna zal tevens de Brammo Enertia zijn opwachting maken.

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: