!!! Nog 3.000 handtekeningen voor een inkomen voor jou!

Dat is wat er nog dringend nodig is voor een Europees Burgerinitiatief om een verzoek tot Onvoorwaardelijk Basisinkomen in te kunnen dienen.

De tijd dringt want er kan getekend worden tot dinsdag (morgen!) 14 januari om 23.59uur.

Het Onvoorwaardelijk Basisinkomen (UBI) is een terugkerende, universele betaling aan iedereen – als een individueel recht, zonder vermogenstoets of enige verplichting om te werken of het uitvoeren van andere diensten in ruil en hoog genoeg om een bestaan als volwaardig lid van de maatschappij te kunnen verzekeren.

Wij ontvingen het volgende verzoek, waar we graag gehoor aan willen geven:

Wij zoeken vandaag urgent uw hulp.

Er zijn nog slechts 3.000 NL handtekeningen nodig van de 19.500 om als 5e land het landenquotum te halen voor het Europees Burgerinitiatief voor een Onvoorwaardelijk Basisinkomen.

Dit is belangrijk om een EU onderzoek naar basisinkomen door te laten gaan! Er kan getekend worden tot dinsdag 14 januari 23.59. Indien mogelijk, graag via uw nieuwsbrief of uw website aandacht hiervoor vragen.

Het is onze overtuiging, dat alle Nederlanders en Europeanen zouden mogen weten, dat zij nog enkele dagen de mogelijkheid hebben om te tekenen voor een uniek onderzoek door de EU naar de implementatie van een onvoorwaardelijk basisinkomen voor alle Europese burgers.

Om meer informatie hier over te vinden nodigen wij u uit ons persbericht te lezen en een bezoek te brengen aan onze website.

Wij zouden dankbaar zijn als u in staat bent om ons persbericht te plaatsen in uw publicatie en/of een verwijzing er naar in uw nieuwsbrief. Het is in meerdere talen beschikbaar online.

Er zijn nog maar enkele dagen te gaan voor het einde van het initiatief en wij beseffen dat helaas nog niet veel Europeanen er van hebben gehoord.

Met ons laatste persbericht proberen wij om zoveel mogelijk websites en mensen alsnog te bereiken. Ons doel is om voor 14 januari het minimumquotum van 7 landen te halen.

4 Landen hebben het reeds gehaald. En 250.000 Europeanen hebben al voor het onderzoek getekend op de beveiligde website van de EU.

Ons persbericht staat hier.

Bij voorbaat dank,

Frank Verspoor
PR Officer voor ECI-UBI Europe

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: