De locaties van alle 156 planetaire chakra’s

De locaties van alle 156 planetaire chakra’sDe aarde heeft 156 chakra’s of ‘energiecentra’, waarvan de meeste zich bevinden op plekken waar grote bergen, heuvels, monumenten of anomalieën worden gevonden.

De chakra’s die zich in oceanen bevinden, verbergen vortexen, stromingen, breuken, poorten en zelfs geheime steden of beschavingen.

Robert Coon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de aardechakra’s, die hij vergelijkt met het chakrasysteem van de mens. De belangrijkste chakra’s van de planeet komen overeen met de 12 sterrenbeelden van de dierenriem.

Leylijnen

Chakra’s zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar onmisbaar in onze fysieke realiteit. Het zijn de etherische of astrale verbindingen tussen de spirituele en fysieke wereld en ze worden geactiveerd door astronomische gebeurtenissen.

De energiecentra vormen een geometrisch raster of systeem van leylijnen en laten zien hoe de energie van de planeet stroomt. Je kunt het zien als een soort zenuwstelsel. De aardechakra’s geven toegang tot ongelooflijke hoeveelheden energie, die voor positieve of negatieve doeleinden kunnen worden gebruikt.

Kristallen

Veel occulte groepen, invloedrijke leiders en religieuze instituties maken gebruik van deze krachten, die de planeet verbinden met andere planeten, sterren en kosmische centra. Het is voor het welzijn van de planeet en al zijn levensvormen van groot belang dat deze centra puur blijven. Helaas worden veel energiecentra op aarde misbruikt door buitenaardsen of mensen met slechte intenties.

Dit gebeurt doorgaans door een stad, gebouw of monument op het centrum of de lijn te plaatsen zodat de natuurlijke energiestroom wordt verstoord of omgeleid. Kristallen of occulte rituelen kunnen de stroom ook beïnvloeden. Door de gebouwen of monumenten te verwijderen of te verplaatsen wordt de energiestroom op aarde weer hersteld.

Bekijk hier een overzicht van alle 156 aardechakra’s.

Bron: Librarising.com

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: