Een vrijbrief voor moord

Een steeds hardnekkiger en groeiend patroon dat zich wereldwijd voordoet betreft politiemensen die zich op allerlei manieren uitleven op ongewapende burgers.

Talloze voorbeelden zijn er de afgelopen jaren geweest van politiegedrag dat werkelijk alle perken te buiten ging. Ook wij publiceerden daarover al regelmatig.

Een integraal onderdeel van dat patroon lijkt te zijn dat politiemensen vrijwel altijd ongestraft wegkomen met de meest barbaarse misdaden.

Een van de meest schrijnende voorbeelden hiervan is de moord op de dakloze, schizofrene Kelly Thomas. In juli 2011 werd hij door zes politiemensen bewerkt met een taser, geslagen, gewurgd en met een pistool geslagen. Thomas werd aangehouden omdat hij zich verdacht gedroeg in de buurt van een aantal geparkeerde auto’s.

Ondanks dat de volledig ongewapende en niet gevaarlijke Kelly uitriep: “Daddy, daddy, they are killing me”, gingen de agenten door met hun barbaarse wreedheden. Onderstaand de situatie voor en het na de “behandeling” door de politie.

Kelly Thomas was niet op slag dood, dat gebeurde vijf dagen later in het ziekenhuis waar hij “toevalligerwijs” overleed aan een zogenaamde hartkwaal zonder dat hij ooit nog weer bij bewustzijn was gekomen.

Naar aanleiding van dit afgrijselijke voorval werden een aantal politiemensen die hierbij betrokken waren aangeklaagd voor moord en doodslag en moesten voor de rechtbank verschijnen.

Echter, tot ieder’s stomme verbazing zijn zij volledig vrijgesproken van iedere schuld. Als verweer hadden de politiemensen aangevoerd dat ze gerechtvaardigd waren om geweld te gebruiken omdat de arrestant zich hevig verzet zou hebben in zijn treurige pogingen om zijn leven te redden omdat hij werd vermoord.

Het geheel is gefilmd en de beelden zijn schokkend.

Wie een uitgebreidere video van de gebeurtenissen wil zien, klik hier.

De jury in deze rechtszaak slikte alles wat de verdediging van de twee agenten, Manuel Ramos en Jay Cicineli, hen voorhield. De politiemensen zouden absoluut geen kwade bedoelingen hebben gehad, deden gewoon hun werk en dat de arme Kelly Thomas uiteindelijk aan een hartkwaal was overleden, tja daar konden zij ook niets aan doen.

Ook beweerden de agenten dat Kelly weerstand had geboden bij zijn arrestatie en zich onberekenbaar gedroeg omdat hij stijf zou hebben gestaan van de drugs. Bij de lijkschouwing is gebleken dat geen spoor van dit soort stoffen in zijn lichaam is aangetroffen.

De vader van Kelly, Ron Thomas, zei na de rechtszaak, “Dit betekent dat de politie carte blanche heeft om te doen wat ze willen”. Het wrange is dat vader Ron zelf een gepensioneerde politieman is.

Ook in Nederland wordt de politie niet bestraft wanneer er dodelijk geweld wordt gebruikt. Ook hier wordt de lijst van slachtoffers die of zijn gedood of op een onnatuurlijke manier aan hun einde komen in een politiecel, steeds langer.

Mensen zoals: Michael Koomen, Michael Gurz, Jerry Landveld, Rene Hulshuijsen, Barthlomieju Much, Raymond Kuiper, Tinus van Zandvoort, Moriva Ramsahai, Ihsan Gurz, Rishi Chandikasing, Mike stok, Wensley Udenhout, Allan de Rooy en vele anderen.

Bronnen:
Infowars
Klokkenluider Online

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: