NASA waarschuwt voor asteroide

Nog nooit eerder hebben wij een periode meegemaakt waarbij zoveel vuurbollen in de lucht worden waargenomen.

Eerstehulp dienstverleners in Amerika krijgen nu de instructie om te gaan liggen en dekking te zoeken zodra ze een lichtflits waarnemen.

Er is een nieuwe asteroïde ontdekt met de naam 2013 YP139. Deze werd gedaan door NASA en volgens een bericht op RT News waarschuwt deze instantie dat het een mogelijk gevaarlijke asteroïde kan blijken.

We praten dan over een stuk ruimtepuin van iets minder dan een kilometer doorsnede op een afstand van 43 miljoen kilometer van de aarde. Wanneer een asteroïde met een dergelijke doorsnede de aarde zou raken, dan spreken we van een catastrofale wereldramp.

Niet alleen bij RT tref je dit bericht, maar ook veel bij andere ook mainstream media zoals de Engelse Telegraph. De waarschuwing in dit geval lijkt een beetje onzinnig omdat deze asteroïde half december de aarde is gepasseerd op een veilige afstand van ongeveer een half miljoen kilometer volgens de gegevens van het NASA JPL programma. Nergens blijkt ook verder dat dit object de komende honderd jaar dichterbij zal komen.

Wat in dit geval veel meer relevant lijkt is dat er door NASA wordt gesproken over een potentiëel gevaar uit de ruimte. Dat het meer lijkt op een waarschuwing in het algemeen, een soort conditionering, dan een waarschuwing voor deze bepaalde asteroïde.

Dat dit geen overbodige luxe is bewijzen de nieuwe cijfers over het aantal meldingen van vuurbollen in de lucht in de periode van het afgelopen jaar.

In het onderstaande staatje zie je de cijfers zoals die voor Amerika zijn bijgehouden door The American Meteor Society. Wat dan onmiddellijk opvalt uiteraard is de fenomenale stijging van het aantal waargenomen vuurbollen in 2013.

In het afgelopen jaar werden zoveel nieuwe kometen ontdekt dat 2013 door astronomen al is genoemd “het jaar van de komeet”.

Bij de trainingen voor bescherming van de burgerbevolking in Amerika komen nu ineens ook nieuwe instructies naar buiten. Iedereen moet zo snel mogelijk een nieuwe “levensreddende” maatregel leren en dat is dat wanneer ze een lichtflits waarnemen ze zo snel mogelijk moeten gaan liggen en dekking zoeken.

Want, zo word er gezegd, een dergelijke flits wordt enkele seconden later gevolgd door een enorme schokgolf. Zij die gaan liggen en dekking zoeken zullen waarschijnlijk overleven en zij die blijven staan worden waarschijnlijk gedood of zullen zware verwondingen oplopen.

De soort lichtflitsen die ze bedoelen zijn die zoals de mensen in Japan die enkele dagen geleden zagen:

Zie de video hier

Dat er een enorme toename is van objecten uit de ruimte die onze aarde bombarderen, daarover bestaat geen enkele twijfel. Het is wat dat betreft ook niets nieuws. Door alle tijden heen hebben dit soort cycli zich voorgedaan.

Vaak gingen ze gepaard met rampen zoals de zondvloed en het ontstaan van de pest. Hele beschavingen zijn in het verleden weggevaagd door objecten uit de ruimte. De onderstaande video geeft een goed beeld van wat er in het verre en niet zo verre verleden gebeurde wanneer de aarde weer een periode van “vuur in de lucht” meemaakte.

Een zoals wij die nu weer zien. Een gebeurtenis dus die waarschijnlijk niet op zich staat, maar is verbonden met al die andere vreemde en bizarre dingen zoals wij die nu meemaken.

Zoals vreemde geluiden in de lucht, sinkholes, overstromingen, massale sterfte onder dieren, extreme en ongewone weerpatronen, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, revoluties, sociale onlusten en oorlogen op een schaal zoals wij nog niet hebben meegemaakt.

Zie de video hier

Bronnen:
RT News
Telegraph
Sott Net1
Sot Nett2

Lees meer

En je nekharen zullen zeer zeker omhoog gaan staan als je bovenstaand artikel combineert met het onderstaande artikel….
De laatste voorspelling van Moeder Shipton.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: