WI-FI Straling – Hoe kunt u zichzelf beschermen

Wisten jullie dat wi-fi in de oorlog werd gebruikt om via subtiele golven de vijand langzaam onschadelijk te maken?

Wat het direct doet is je natuurlijke aura bescherming doorboren. Het werkt in op je chakra’s, dus op energetisch niveau. Het werkt ook direct in op je hersenen. Vooral op de parasymphaticus en de pijnappelklier: Zij reguleren allerlei hormonen en stoffen die je rustig maken, je goed kunnen laten concentreren, mediteren, slapen en nadenken. Na enkele maanden in de wi-fi, raken deze organen ontregeld. Je krijgt vele verschillende klachten. Je word dus ‘ zieker’. En daarvoor gebruikte het leger dit middel om de vijand zwak te maken.

Dat straling ver onder de ICNIRP/Gezondheidsraad-normen dodelijk kan zijn als je mensen maar langere tijd consistent bestraalt, is bij overheden al decennia bekend

WIFI straling wordt in steeds meer toenemende mate gebruikt, omdat meer en meer mensen zich laten verleiden door de vrijheid van draadloze apparaten. Als u twijfelt over de vraag of WiFi veilig is, klik dan hier.

Er zijn een aantal eenvoudige stappen die u kunt nemen om de blootstelling aan WiFi-straling te beperken, in dit artikel leg ik uit welke dat zijn….

Lees meer

One response to this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: