Ad Broere legt pensioenroof bloot

Wij (Grenswetenschap.nl) brachten u de zevendelige video serie ‘Geld Komt Uit Het Niets’. Naar aanleiding van de lezing gegeven door ex-bankier en econoom Ad Broere, die de uiterst complexe materie van het globale financiële casino in hapklare brokken voor de leek weet duidelijk te maken.

Achter de sluier werd u deelgenoot van een absurdistisch toneelstuk wat ons als dagelijkse ‘normale’ kost wordt voorgeschoteld. Gelukkig sluit de heer Broere in deel zeven af met een positieve noot. Over hoe het volgens hem ten positieve gedraaid kan worden.

De lezing werd gegeven op uitnodiging van het Studium Generale van de TU Delft. Studenten worden geacht hun lessen te volgen, dus ook op die bewuste dag. Waardoor er nog maar een paar studenten achterbleven. Die achterblijvers hadden nog wel een paar vragen, welke konden worden gesteld net voordat de ruimte weer zou worden betrokken door een volgende groep.
Dus op de valreep imiteren wij nog even ‘s lands grootste kruidenier door u een bonus aan te bieden in de vorm van maar liefst twee extra video’s. Waarvan de eerste enkele vragen uit het publiek bevat:

Vragen na de lezing ‘Geld Komt Uit Het Niets’ van Ad Broere

Zie hier de video.

De grote pensioenroof uit de jaren ’80

De tweede video trekt echter het meest onze aandacht vanwege de – wederom – shockerende inhoud. Het gaat over een ongeëvenaarde roofpartij door het kabinet Lubbers in de jaren ’80, uit de zakken van de burger. Een ongelooflijk schandaal waar nagenoeg niemand weet van heeft. Zelfs de destijds betrokken politici niet. Er zijn op slinkse wijze miljarden uit de zak van de burger geklopt. Dat wordt u binnen 5 minuten wederom op heldere wijze duidelijk gemaakt.

In de wandelgangen van de financiële ‘underground’ gonst het op het moment van de geruchten en vermoedens, dat een dergelijke truc op afzienbare termijn wederom zal worden gepraktiseerd door onze liefhebbende en steengoede regering. We hadden dit verhaal graag wat positiever voor u afgesloten, maar faeces ruikt nu eenmaal niet zo fris. Wij houden de vinger dus graag aan de pols en dat doet u zelf ook best even tijdens het kijken van het laatste stukje video. Er zijn er al van minder overleden aan een hartaanval…

Ad Broere appendix lezing: pensioenroof van 30 miljard door de NL staat!

Zie hier de video.

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: