De ontwikkeling van insecten-drones..!

Nee dit is geen mug, het is een ‘Insect-Drone’.. Een apparaatje -zeer high-tech- dat al lang in productie is en gecontroleerd kan vliegen en op verre afstand bediend kan worden.

Het is uitgerust met een cameraatje, een uiterst gevoelig microfoontje en het kan landen waar het wil. Op je rug, je tas, in je auto, in je tuin, en mogelijk op je huid als je slaapt bijvoorbeeld.

Jazeker, dit is een drone.. Een klein, op afstand bedienbaar, spionagevliegtuigje. Uitgerust met een steeknaald, voor het afnemen van DNA (bloed of weefsel) en het injecteren van bijvoorbeeld een (nan0-)chip..

Maar deze Mosquito (mug)-DRONE heeft ook een steeknaald, om heel simpel een DNA-sample van je te nemen, door middel van… inderdaad, een ‘muggensteek’. En door dezelfde naald kan -indien gewenst..- ook een RFID-chip in een lichaam worden ingebracht, tot vlak onder de huid. En natuurlijk komt er dan een beetje brandend zuur mee, zodat het werkelijk lijkt alsof je door een mug gestoken bent.

Zie je dat onze privé-kaders wel heel klein worden..? Of vind je het allemaal nog steeds best..? Omdat ‘de overheid’ ons toch dient te beschermen, tegen het ergste soort agressie.. Dat hebben we hen toch gevraagd, om dat ergste soort ‘buiten te houden’, die terroristen.. Want dat heeft de regering toch beloofd, na die verschrikkelijke aanslagen van 11 September 2001..? Toen heeft in ieder geval het Amerikaanse volk massaal haar kracht uit handen gegeven aan ‘de overheid’ (Who-ever that may be…?) en deze zorgde voor ‘bescherming.. Althans beloofde dat te doen..

Het Amerikaanse leger onthulde op basis van deze ontwikkeling overigens nog een nieuwe spionage-drone-techniek. Namelijk de mogelijkheid om met deze minuscule drones ook projectielen te kunnen afschieten..! En ook ‘vijandige manoeuvres’ te kunnen observeren. Het is overigens al heel bijzonder dat het leger dit allemaal toegeeft, of ‘onthult’. Maar uit het feit dát dit gebeurt, kun je ook afleiden dat deze techniek inmiddels al weer achterhaald is.. Want natúúrlijk gaat het leger geen informatie over top-secret technologie informatie weggeven..!
Een soldaat in Afghanistan houdt een drone in zijn handen, klaar voor de lancering.
Een soldaat in Afghanistan houdt een drone in zijn handen, klaar voor de lancering.

De geruchten gaan dat er al technologie is, op nano-niveau. Waarschijnlijk wist jij al dat er kleine motortjes zijn op nano-niveau, maar spionage technieken schijnen al zover te zijn, dat het mogelijk is om huizen te penetreren met apparaatjes op het niveau van super-nano-technologie. Deze zouden dan via electriciteitskabels binnenkomen..! Maar goed dat is waarschijnlijk uit de categorie ‘samenzweringstheorieën’.. En daar moeten we met z’n allen niets van hebben immers..!

Maar heb je dan wellicht wat aan de feiten, zoals die al in de MSM (main stream media) te vinden zijn, zoals dit artikel..?

Lees meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: