Televisie, mind control en de Schumann-resonantie

Televisie, mind control en de Schumann-resonantieCatherine Austin Fitts, voormalig directeur en bestuurslid van de Wall Street-firma Dillon, Read & Co, ving in 1984 op haar werk een gesprek op.

Tijdens het gesprek bespraken topmannen van verschillende bedrijven hoe subliminale boodschappen via de televisie zouden worden verspreid met behulp van audiovisuele entrainment.

Fitts, die tijdens de eerste termijn van president Bush werkzaam was voor het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke ontwikkeling, was na het gesprek zo ontdaan dat ze haar televisie voorgoed de deur uit heeft gedaan.

Fitts waarschuwt dat de tv niet het enige telecommunicatiesysteem is waarbij deze technieken worden toegepast. Ook de mobiele telefoon, radio en het internet worden gebruikt om met behulp van geavanceerde technologieën consumenten over te halen, tegenstand de kop in te drukken en de status quo te behouden.

Financiële instellingen maken vaak gebruik van deze technologieën om de consument in een bepaalde gemoedstoestand te krijgen. De Schumann-resonantie kan worden gebruikt om verlost te worden van de invloed van mind control.

Zie hier de video.

Bron: Truthstreammedia.com

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: