Big Pharma: Medische wetenschap is de ware kwakzalverij..!

Een artikel over de werkelijke én wetenschappelijk cijfers achter de medicijnen-industrie.

Een industrie die onterecht een ‘heilig aureool’ lijkt te dragen. Het respect dat burgers hebben voor de medische wetenschap is volstrekt ongegrond.. Feitelijk is het weer de omgekeerde wereld; mensen geven hun macht uit handen aan de artsen en farmaceuten, omdat ze niet denken te kunnen, wat ze deze artsen en ‘Big Pharma’ toedichten: hen beter maken.

Loopt de keizer in feite in zijn blote kont..?
De nieuw kleermaker nam iedereen in de maling.. Hij had een haarfijne draad, waarmee hij een gewaad voor de Keizer weefde. Niemand durfde te zeggen dat hij niets zag, dat er geen draad was.. Het verhaal ging maar door en uiteindelijk liep de keizer in zijn blote kont..? Totdat een klein jongetje in het publiek op straat de betovering doorbrak..? Wachten we met z’n allen op dat kleine jongetje..? Wanneer prikken wij het farmaceutisch sprookje door..? Of is ons geloof in deze manipulatieve wereld té groot? Of is het ongeloof dat het zo is, zo zou kunnen zijn, té groot? Informeer je met de FEITEN!

Maar elke goede arts zal je vertellen, dat jij als mens feitelijk jezélf beter maakt. Dat jij als mens niets anders doet, dan de hulp van een arts inroepen, OM JEZELF te genezen.. Jouw zelfhelend vermogen, jouw immuunsysteem zijn van slag bij ziekte en aandoeningen. Het is dus zaak dat je ADVIES krijgt, hoe je ZELF beter kunt worden. Het is niet dat pilletje wat jou beter maakt, het is niet de arts die dat doet…! Integendeel! Juist het uit handen geven van je macht-om-beter-te-worden draagt er in ernstige mate toe bij, dat je je eigen immuunsysteem en zelf genezend vermogen ondermijnd..!!

Het weggeven van onze eigen macht zien we op alle vlakken van de samenleving gebeuren. De Amerikanen gaven hun macht weg ná de 9/11-aanslagen en zie wat er is gebeurd. De Patriot Act (God betere het!) werd aangenomen en de daders van de aanslagen hebben precies gekregen wat hun doel was… De macht over de bevolking. Om hun grotere agenda uit te rollen..! Kijk ook eens naar je eigen positie in je opstelling naar overheden. Moeten zij ervoor zorgen dat onze samenleving beter en vredelievender gaat draaien? Of doen we dat zelf..? Om met de woorden van John F. Kennedy te spreken: ‘Ask not what your country can do for you, but what you can do for your country’. (vert.: ‘Vraag niet wat je land voor jou kan doen, maar wat jij kunt doen voor je land’)

Het is als met de zuurstofmaskers in een vliegtuig. De instructie van de stewardessen luidt, dat u als ouder geacht wordt om EERST voor uzelf te zorgen en het zuurstofmasker op te zetten, voordat u uw kinderen helpt.. En natuurlijk is dat logisch.. Want als je als ouder zélf omvalt van zuurstoftekort, dan sleur je je kinderen mee in die situatie..! En dát is nu precies wat er ontbreekt in onze maatschappij in het algemeen en in dit geval, in de gezondheidszorg in het bijzonder. We dienen weer ná te gaan denken over onze eigen kracht, de macht terug te nemen om onsZELF te bekrachtigen. Onze zuurstofmaskers opzetten, dát kunnen we zelf. En dat dat nodig is, moge blijken uit dit artikel, waar wij ongelooflijk van schrokken..

Alles van wat wij hier op de site telkens onder de aandacht brachten, is nog maar een kleine fractie van wat er werkelijk aan manipulatie, verdonkeremaning, regelrechte fraude, hebzucht en overheersing aan de orde is..!
We worden, en daar komt het op neer, besodemietert. De mensen die het weten kunnen, durven niets te zeggen, omdat het schip al zó lang de verkeerde kant op gaat, dat het bijna surrealistisch is om de waarheid te vertellen.. En toch zullen we wakker moeten worden en de keizer naakt zien lopen, in zijn nieuwe kleren…!

De medische wetenschap is God niet, de overheid is God niet, militairen en politie zijn God niet.. Het is aan onszelf om de macht over onszelf uit te oefenen. Kritisch te blijven, maar vooral te beseffen dat het uit handen geven van de macht, onherroepelijk leidt tot misbruik van ons goed vertrouwen.. Laten we onsZELF beter maken..!

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: