Al die FEMA voorbereidingen gebeuren niet voor niets.

Er speelt iets in Amerika. Iets wat vroeg of laat gebruikt zal worden voor óf een natuurlijke ramp óf bij een door de overheid in elkaar gezet scenario.

FEMA is nu op zoek naar bedrijven die met bussen de gehele bevolking van Amerika (verplicht) kunnen evacueren.

Het accent wat ligt op voorbereidingen voor rampen komt in Amerika meer dan gemiddeld voor en in allerlei vormen. Regelmatig kom je reclamespotjes tegen waarbij de bevolking wordt opgeroepen om klaar te zijn als er iets gebeurt. Instanties zoals NASA geven al langere tijd hun personeel instructies voor het geval dat en uiteraard laat ook FEMA zich niet onbetuigd.

Al deze voorbereidingen beginnen op te vallen. Zo hadden we eind vorig jaar voormalig senator R. Songsted die waarschuwde dat al die FEMA voorbereidingen niet voor niets waren. Het betrof in dat geval activiteiten voor district 3, de oostkust van de Verenigde Staten.

Nu is FEMA driftig op zoek naar bedrijven die operationele ondersteuning kunnen geven bij het evacueren met bussen van de totale bevolking van Amerika wanneer dit nodig mocht zijn bij een afkondiging van een noodsituatie of bij een ramp.

De oproep voor bedrijven is voor een niet nader bepaalde levering, een niet nader bepaalde hoeveelheid, kortom een open contract om onbeperkt te kunnen assisteren bij een evacuatie van de bevolking in het algemeen. Dit keer is het niet toegespitst op een bepaald gebied, maar geldt de oproep voor ieder deel van de Verenigde Staten. Zij die dit contract krijgen, hoeven ook niet te rekening op veel tijd. Bij het ontstaan van een levensbedreigende situatie moeten zij onmiddellijk op grote schaal kunnen assisteren.

Als voorbeeld bij de wervingscampagne wordt genoemd een orkaan die de kust van Florida zou bereiken waardoor tienduizenden mensen in zeer korte tijd geëvacueerd dienen te worden.

Vorige week hield FEMA zich druk bezig met de voorbereidingen van een pandemie, waarbij ze bedrijven zochten die op grote schaal bio-medisch afval konden afvoeren.

Wanneer een noodsituatie wordt uitgeroepen door de president dan zijn evacuaties ook verplicht. Men heeft geen enkele keuze en ook moet iedereen zijn wapens inleveren. Dit was ook het scenario dat zich voordeed bij de orkaan Katrina.

Ondanks dat het door de mainstream media wordt afgedaan als een samenzweringstheorie is aangetoond dat er door heel Amerika heel wat van de beruchte FEMA kampen zijn bijgebouwd.

Toen er in 2006 een contract werd gegeven aan KBR, een dochteronderneming van Haliburton, om een aantal van opvangkampen te bouwen werd er als reden gegeven dat dit zou zijn voor de opvang van illegale immigranten of niet nader gespecificeerde “programma’s, waarbij grote aantallen mensen opgesloten diende te worden”.

Ondertussen zijn de meeste van deze kampen nu gebouwd en ook voorzien van het nodige personeel en staan ze leeg. Al deze voorbereidingen zullen absoluut niet voor niets worden gedaan.

Klaar zijn voor mogelijke rampen is één ding, maar in Amerika lijkt het alsof men al weet dat er zodanig heftige dingen zullen gebeuren dat het gerechtvaardigd zal zijn om grote delen van de bevolking onder te brengen in zwaar bewaakte kampen.

De enige vraag die dan nog openstaat is: “Welke (geplande) noodsituatie zal het worden?”.

Bron: Infowars

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: