Mind-Control: Draai het eens om, en wel 180º..!!

Truth is treason

Hoe maak je van de waarheid een leugen, en vervolgens van de leugens een ‘valse waarheid’.. Een valse waarheid waarvan de meesten niet beseffen, noch vermoeden dat ie vals is en daardoor dus deze ‘valse waarheid’ voor écht aannemen. Doordat deze hen als écht voorgehouden wordt.. Door bijvoorbeeld de media, door overheden die ons vals voorlichten en door alle autoriteiten die ons ‘officieel’ van alles wijs kunnen maken. Omdat we niet in onze eigen waarheid geloven, niet kritisch zijn.. Of zo je wilt, nog ‘slapende’ zijn..

Wat te denken van de zogenaamde ‘voedseldeskundigen’ (Codex Alimentarius!), alle farmaceuten die onder het mom van ‘uw gezondheid’ bezig zijn de zaak te besodemieteren. Of wat te denken van wetenschappelijke adviesorganen, die verkankerd zijn door lobby-groepen? De lijst gaat maar door. De krachten-achter-de-schermen zijn natuurlijk slim genoeg om te beseffen dat zij onmogelijk een hele wereldbevolking achter de tralies kunnen houden.. Ze houden daarom, op een razend-intelligente wijze, een (of moeten we zeggen “DEZE’) virtuele gevangenis in stand.. Jawel een ‘Prison Planet’ is het gevolg.. Een ongeziene, dat dan weer wel. Totdat.. Ja, inderdaad.. Totdat..!!

Deze virtuele gevangenis heeft de camouflage aangenomen van ‘onbeperkte vrijheid’, maar deze gevangenis beschikt wel degelijk over sterke virtuele tralies. Bijvoorbeeld in de vorm van valselijk aangenomen wetgeving die mensen steeds verder hun bewegingsvrijheid en basisrechten ontneemt (bijv. de Patriot-wet in de VS, de ‘vaderlandslievende wet’..).
De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders! Met het oog op gezondheid en ‘veiligheid’ in het vaandel, een proces uitrollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het monddood maken van burger en pers..!
De oudste truc van de wereld, hij werkt kennelijk nog steeds: Doe je voor als iemand anders! Onder het mom van gezondheid en ‘veiligheid’, een proces uitrollen, dat uiteindelijk uitmondt, in het monddood maken van burger en pers..!

Of die virtuele tralies zijn te vinden in de vorm van het dom houden van de bevolking, zodat deze niet in haar essentiële kracht kan komen.. Wat dacht je daarvan als ‘virtuele gevangenis’.. Dit ‘dumbing down’ is precies één van de grote invloeden die achter het leegmaken van ons voedsel zitten, dat als ‘gezond’ wordt verkocht.. Maar draai het 180º om, en je stapt door de spiegel van verwarring heen. Je kijkt de oplichters recht in het gezicht; je hebt het letterlijk en figuurlijk DOOR!

Een ander voorbeeld, een lichtere vorm van de ‘omgekeerde waarheid’ is de situatie waarbij zaken die normaal zijn, als ‘bijzonder’ worden betitelt.. De waarheid is een complot, biologisch voedsel is abnormaal en natuurlijke geneeswijzen zijn ineens ‘alternatief’..! De abnormale zaken, de leugens, worden voorgespiegeld (!!) als normaal en andersom.. Er vindt dus een boel spiegeling plaats..! En het is het wéten dat dit bestaat, dat je met andere ogen laat kijken. Hier het artikel dat we -heel bijzonder gelijktijdig met onze ‘ont-dekking’ – op de site van ‘Herstel-de-republiek’ vonden. We hebben hun artikel als basis genomen en dit aangevuld en uitgebreid.

Lees meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: