10 dingen die zeer succesvolle mensen tijdens de lunch doen

Voordat je weer een lunch aan je bureau doorbrengt terwijl je je eten naar binnen schrokt met je ogen strak op je computerscherm, volgt hier wat stof tot nadenken.

Volgens veel deskundigen biedt de lunchpauze een belangrijke kans om je op te laden, creatieve inspiratie op te doen en zakenrelaties aan te gaan. Uit onderzoek blijkt dat bepaalde lunchactiviteiten je productiever kunnen maken – en veel succesvolle mensen zijn het daarmee eens.

Jammer genoeg hebben veel werknemers het gevoel dat ze geen tijd hebben voor de lunch, nu de stressniveaus op het werk alleen maar toenemen en de meeste mensen allerlei werkgerelateerde dingen doen buiten werktijd. In de VS en Canada brengt maar 19 procent van de werknemers regelmatig een lunchpauze buiten de werkplek door, terwijl dat in 2011 nog 35 procent was volgens een vorig jaar door Right Management – een HR adviesbureau – uitgevoerd onderzoek.

Maar onze slechte lunchgewoontes zouden ons wel eens meer stress kunnen opleveren en ons ook nog eens slechter laten presteren op ons werk.

Hier volgen 10 dingen die zeer succesvolle mensen doen tijden de lunch:

Lees meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: