Het grote ontsnappingsplan

Wordt er al jarenlang in het diepste geheim gewerkt aan een ontsnappingsplan vanaf de aarde voor de elite?

Volgens de getuigenis van een Amerikaanse legerveteraan is dat inderdaad het geval.

Beste .. ,

Ik volg jullie website nu al enige tijd en het heeft me een nieuwe blik op de wereld gegeven. Dit is de eerste keer dat ik reageer op één van jullie posts.

Sinds de eerste post over de oranje bollen was ik al erg geïnteresseerd en wilde ik meer weten. Nou ben ik eigenlijk per toeval op dit interview uitgekomen ‘Roswell, 2012, and the great escape plan; Army veteran “Dutch” blows the whistle’ op de site golden rule.

Dit hele interview is erg interessant en geeft veel informatie over het Roswell incident en de gevolgen die dit incident heeft op onze toekomst. Daarbij verklaart het ook veel over de sprongen die mankind heeft gemaakt in de laatste 50 jaar.

In het tweede deel van dit interview worden de oranje bollen ook besproken (vanaf ongeveer de 18e minuut). ‘Multi-colored, counter-rotating disc craft using prism-like power source to “break” gravity and achieve levitation’.

Het is zeker de moeite waard om het hele interview te zien omdat het zijn verhaal ook ten goede komt. Als je het helemaal ziet verklaard het waarom de UN in Amerika zoveel parken heeft gekocht, waarom de FEMA kampen er zijn, waarom er geoefend wordt met Martial Law etc etc.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en dat ik het binnenkort kan teruglezen op jullie site!”

Als je de naam Dutch ziet dan denk je automatisch aan een Nederlander. Dat is hier echter niet het geval. De veteraan is een Amerikaan die zichzelf de bijnaam Dutch heeft gegeven.

Volgens de website Golden Rule die het interview met deze Amerikaanse veteraan heeft gehouden is de identiteit en de betrouwbaarheid van deze getuige vastgesteld met documenten en foto’s. De interviewer zegt ook, “Nadat ik een aantal uren heb doorgebracht met Dutch ben ik er persoonlijk van overtuigd dat zijn ervaringen echt zijn en dat hij eerlijk is over wat hij heeft gezien en wat hem door de Amerikaanse overheid is verteld”.

Enkele punten die in het interview aan de orde komen: Dutch begon met zijn opleiding in Fort Knox in 1980. Hij was daar getuige van een UFO boven het complex die hij beschrijft als een van vorm veranderende felle gouden bol die op slag kon verdwijnen.

Hij zegt dat één van de redenen dat hij werd geselecteerd is omdat zijn grootvader betrokken was bij de herovering van de brug bij Remagen. Na het incident met de UFO bij Fort Knox werd hij ingedeeld bij een groep die fysiek werk moest doen aan de achterkant van de maan.

Hij was getuige van enorme boormachines die dwars door dichte rotsen konden boren met een onvoorstelbare snelheid. Ook van driehoekige en schotelvormige ruimtevaartuigen die gebruikt werden om vracht van en naar de maan te brengen. Zijn “security clearance” was “Luna”.

Hij was getuige van en heeft ook zelf machines bestuurd die gebruikmaakten van antizwaartekracht om vrachtschepen te laden en te lossen. Hij zegt verder dat hij een persoonlijke briefing heeft ontvangen over het Roswell incident en de gevolgen daarvan voor het jaar 2012.

De kern van het verhaal is dat de elite in het geheim al jarenlang bezig is met het creëren van ontsnappingsroutes. Dit zou dan volgens Dutch verband houden met een voorval in 2012, maar dat is uiteraard niet gebeurd voor zover bij het grote publiek en bij ons bekend.

Op zich is dat ook niet zo relevant omdat het bijna onmogelijk is om toekomstige gebeurtenissen vast te pinnen op een exacte kalenderdatum. Althans die die niet door de mensn zijn gepland. Wat wel belangrijk is, is het gegeven dat er in het diepste geheim voorbereidingen worden getroffen voor toekomstige (rampzalige) gebeurtenissen op aarde, de “redding” van de elite en dat er wel degelijk een geheime ruimtevloot bestaat.

Zie hier de video

Bron: Golden Rule

Lees meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: