Een buitenaardse voorspelling die uit gaat komen?

Soms doe je een ontdekking waardoor toch onwillekeurig de koude rillingen over je rug lopen.

Een ontdekking die ervoor zorgt dat vele puzzelstukjes op hun plek vallen.

Het gaat hier zoals zo vaak weer om een aantal gebeurtenissen die als je ze met elkaar verbindt een nogal schokkend beeld tevoorschijn brengen.

We beginnen met de abnormale voorbereidingen die door FEMA worden getroffen in Amerika ter voorbereiding op een grote ramp. Die zijn zodanig dat veel mensen zich afgevraagd hebben: “Wat weten zij, dat wij niet weten?”.

Ook zagen we dat rond oktober vorig de Amerikaanse senator Sheldon Songstad de alarmklokken luidde over de ongewone voorbereidingen van FEMA. Zoals wij schreven in een eerder artikel, zei hij ondermeer:

“Verder vertelt Songsted in het interview dat hij beschikt over nog veel meer informatie waarover hij zegt, “Als je zou zien waaraan ik op dit moment werk, dan zou je het in je broek doen van angst”. Hij wil deze informatie nu nog niet naar buiten brengen totdat hij er honderd procent van overtuigd is dat de gegevens correct zijn.”

Tot op de dag van vandaag gaan de voorbereidingen van FEMA in volle vaart verder zoals we de afgelopen week hebben kunnen lezen.

Eveneens in oktober vorig jaar schreven wij een artikel over een vreemde gebeurtenis op het bij Amerika behorende eiland Puerto Rico.

“De bewoners van dit kleine, bij Amerika behorende eiland in het Caraïbisch gebied, praten de laatste weken over niets anders. Niemand weet er het fijne van, maar onder de bevolking heerst een heel onrustig gevoel”.

Dat waar de bevolking over spreekt is:

“maar feit is wel dat er sterk verhoogde FEMA activiteit in Puerto Rico valt te bespeuren en dat daar inderdaad grote zendingen van hun befaamde doodskisten zijn aangekomen”.

Dan gaan we nog een flink stuk verder terug in de tijd en wel naar het jaar 1988, want toen gebeurde het volgende zoals we schreven in een artikel van april vorig jaar.

“Het is 14 mei 1988 als Armauri Rivera uit Puerto Rico ’s avonds op pad gaat met een geleende camera van zijn nicht om wat foto’s te maken van een lokale band. Onderweg terug naar huis ontmoet hij een paar vreemd uitziende wezens.

Zij nemen Rivera mee naar een ruimte waar ook “normale” mensen zijn. Eén van hen was volkomen in het zwart gekleed en vertelde dat hij afkomstig was van een verre planeet. Deze man liet via een soort projecties/hologrammen een aantal dingen zien aan Rivera.

Eén daarvan was een korte reis door de ruimte zodat hij kon zien waar deze mensen/wezens vandaan komen. Hierin zag hij ondermeer hoe ze daar leven, eruit zien en in wat voor soort huizen ze wonen”.

En dan komt er iets heel bijzonders:

“De tweede projectie/hologram liet een rots zien die in de nabije toekomst op de aarde zal afkomen. Het is deze rots/meteoriet/asteroïde die voor chaos zal zorgen. Hij zal inslaan ergens in het Caraïbisch gebied en dit zal niet alleen gevolgen hebben voor daar, maar voor de hele wereld.”

Lees en zie meer

Lees ook: De laatste voorspelling van Moeder Shipton.

https://dalternative.wordpress.com/2013/09/19/de-laatste-voorspelling-van-moeder-shipton/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: