Hoe help ik de volgende generatie de vernieling in?

De werkzame stof methylphenidaat in het “medicijn” Ritalin is chemische troep en een regelrechte aanslag op zowel lichaam als geest.

Er worden kapitalen aan verdiend door de farmaceutische industrie en dus wordt het open en bloot op de Nederlandse televisie gepromoot.

Het “geneesmiddel” Ritalin is bezig met een geweldige opmars in de westerse wereld.

“Ritalin is de merknaam van een medicijn dat wordt voorgeschreven bij ADHD en narcolepsie (slaapzucht). De werkzame stof in Ritalin is methylphenidaat. Dit is een stof die nauw verwant is aan amfetamine. De werking van Ritalin is vergelijkbaar met amfetamine maar is veel minder sterk. De effecten houden ook minder lang aan. In de hersenen zorgt Ritalin voor de afgifte van dopamine en noradrenaline. Ook blokkeert het medicijn de heropname van deze stoffen”.

Hier volgen enkele cijfers zoals die het afgelopen jaar bekend werden gemaakt:

“Het aantal Nederlanders dat medicijnen slikt tegen ADHD is vorig jaar met 14 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van de apotheken. Bij volwassenen was de stijging 19 procent. De apotheken gaven in totaal 200.000 mensen medicijnen mee tegen de hyperactiviteitstoornis. Zeven jaar geleden waren dat er nog 70.000. Methylfenidaat werd het meest verstrekt, ruim 1,1 miljoen keer. Het medicijn is verkrijgbaar onder verschillende merknamen, waaronder Ritalin”.

Om een heel lang verhaal vrij kort te houden: Ritalin is chemische rommel, funest voor zowel lichaam als geest en door de farmaceutische industrie in het leven geroepen om zoveel mogelijk mensen verslaafd te krijgen en te houden.

“Methylfenidaat valt onder een klassering van chemische stoffen, die allemaal dezelfde psychotische werking hebben: ze verwoesten systematisch de neuronen (bouwstenen) van het zenuwstelsel, vandaar de waanbeelden, psychosen, agressie (door een controleverlies over het gedrag) en een veranderde perceptie op de realiteit.

Die neuronen zijn namelijk van vitaal belang om ons gedrag te kunnen beheersen. Vandaar dat telkens wanneer het lichaam aanvoelt dat neuronen worden verwoest, het zenuwstelsel reageert met een gevarenreflex: een ‘fight or flight’- reactie,’ vluchten of vechten’. Dit veroorzaakt het dichtklappen van de bloedvaten, bijvoorbeeld in de hersenen. “Dat heeft dus ook voordelen: men kan zich beter focussen op een bepaalde zaak. Het nadeel is echter dat wanneer andere gevaren dreigen, men deze gewoon niet ziet.

Als de bloedvaten zich samentrekken in bepaalde hersenzones waar heel fijne haarvaatjes eigenlijk dieperliggende hersencellen van zuurstof zouden moeten voorzien, zullen deze dieperliggende delen van de hersencellen geen zuurstof meer krijgen en afsterven. Het dichtklappen van bloedvaten rond het hart zorgt voor pulmonaire hypertensie. Cardiologen waarschuwen al sinds 2003 voor deze gevaarlijke bijwerking, maar die alarmkreet heeft men ver weggehouden van het commerciëel medisch gebeuren. Kinderen die er nu aan doodvallen, zouden ‘aangeboren hartziekten’ hebben. Methylfenidaat blijft dus onterecht een perceptie van veiligheid behouden.”

En om de verslavingen in stand te houden en het liefst op ze vroeg mogelijke leeftijd te laten beginnen, lijden ineens miljoenen kinderen wereldwijd aan ADHD.

“In de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw werden talloze kinderen geopereerd aan hun amandelen. Nu komt dit nog zelden voor. Toentertijd was er dus een epidemie van amandelontstekingen. Dat was geen echte epidemie, maar iets dat verzonnen werd door de artsen. In Knokke staan kapitale villa’s die met de opbrengsten van al die nutteloze operaties op kleine kinderen werden verdiend.

In deze tijd hebben we weer zo’n verzonnen epidemie. De kwalen heten nu ADHD en AUTISME. Daar verdienen artsen, kinderpsychiaters en de farmaceutische industrie wereldwijd miljarden mee. Onderzoekers hebben onlangs uitgerekend dat in de VS 900.000 kinderen ten onrechte de diagnose ADHD hebben gekregen”.

Dan zien we tot onze afgrijzen vorige week in een uitzending van de Wereld Draait Door een geweldig stuk promotie van deze troep door Arie Boomsma en René Gudde. Absolute marketing of madness!

Ze vertellen enthousiast dat ze voor een dagje Ritalin hebben gebruikt om te testen hoe het voelt. En om te ervaren waarom het zo populair is bij jongeren die het niet voorgeschreven krijgen door hun arts, maar het gebruiken als partydrug of voor hun studie.

De manier waarop de effecten worden beschreven, is niets meer dan een reclameboodschap van de farmaceutische industrie en zal het misschien tienduizenden mensen/kinderen in het land nieuwsgierig hebben gemaakt.

Omdat ze ongetwijfeld de indruk hebben dat wanneer ze dit middel ook gebruiken ze beter zullen presteren op school, op het werk of voor dat moeilijke examen.

In het kader van: “Hoe help ik de volgende generatie de vernieling in”, hebben de heren dan ook uitstekend werk verricht. Wij krijgen er onmiddellijk ODD van.

Bronnen:
Mad Bello
Ministrando
NOS
Jellinek
Wij Worden Wakker

Lees en zie meer

One response to this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: