Planeet 7X – De feiten volgens Gill P Broussard – Deel 1

Ik ga ervan uit dat jullie de youtube video’s gezien hebben of misschien niet en gewacht hebben tot ik er meer over zou gaan vertellen.

In beide gevallen, hier komt het dan. Gill P Broussard is een christelijke vrijdenker die geheel uit eigen belangstelling het verhaal van planeet X opgepakt heeft en probeert te kijken of er nu echt bewijzen zijn te vinden in de oude historie. We weten allemaal de verhalen uit de bijbel die we al of niet op school of in de kerk gehoord hebben. En daarnaast zijn er door Zecharia Sitchin allerlei Sumerische verhalen naar boven gekomen die door veel mensen omarmd zijn, Nibiru die elke 3600 een keertje langs zou komen. En dan heb je nog de Zetas die door Nancy Lieder heen vertellen over een planeet X die er aankomt en al jaren onze aarde vastgezet heeft poeh van die onzin wordt je onpasselijk. Ok terzake.

Het uitgangspunt van Gill P Broussard is het vinden van data. Echte data waarmee je een model zou kunnen opbouwen. Hij heeft dat op twee plaatsen gevonden, in de bijbel en torah als oude overlevering van het joodse volk, en in de kronieken van de Chinese astronomen, die een waarneming gedaan hebben in 1054 van een langskomend hemellichaam. Ik heb er over nagedacht hoe ik dit op de website zou presenteren, en ik heb voor de makkelijke weg gekozen door de paginas van Gills website te laten zien, oftewel ik laat Gill hier zelf aan het woord. Zijn website is overigens niet publiekelijk toegankelijk, maar hij verstuurt de informatie gratis naar iedereen die het maar wil hebben.

Lees meer

Lees hier Deel 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: