Engeland krijgt steeds meer moeite met het water

Ons buurland Engeland heeft te maken met de zwaarste winter regenval van de afgelopen 250 jaar.

Als je sommige beelden ziet uit dit land dan doet dit je denken aan de watersnoodramp in ons land in 1953.

Er lijkt ook maar geen einde te komen aan de stormen en uitzonderlijk hoge golven. Vooral het zuiden en zuidwesten van Engeland heeft het zwaar te verduren. Iets dat eveneens opvalt is de extreem lage luchtdruk die regelmatig wordt gemeld.

Ook afgelopen weekend was het weer raak en was het complete chaos in bepaalde delen van het land. Het graafschap Somerset staat al sinds december onder water en de overstromingen hebben zich nu ook uitgebreid naar andere delen van het land zoals Buckinhamshire, Essex, Hartfordshire, Suffolk en Hampshire.

Er is de komende dagen een klein beetje respijt maar naar verwachting zal de volgende “diepe depressie” het land aanstaande donderdag bereiken. De afgelopen maand januari is de natste geweest sinds 1776.

Net zoals het lijkt dat alle aardveranderingen heftiger worden de laatste maanden, zo is dat zeker ook het geval met de weerextremen. We zien plaatsen zoals de Amerikaanse staat Californië waar geen druppel regen valt en landen als Engeland die zo langzamerhand te maken hebben met een soort zondvloed.

De luchtdruk daalt af en toe naar uitzonderlijk lage waardes en de golven lijken alsmaar hoger te worden. Zo sprak men onlangs over tsunamigolven die op de kusten van noordwest Spanje beukten. Golven met een hoogte van bijna 15 meter.

De hiernavolgende video geeft een goed beeld van de situatie in Engeland de afgelopen tijd. Een land dat steeds meer moeite heeft om het hoofd boven water te houden.

Zie hier de video

Door:
* Daily Mail
* Before it’s News
* The Extinction Protocol
* Godlike Productions
Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: