Montague Keen, 9 februari 2014

Veronica, mijn lief, en al diegenen die in hun aangeboren kracht stonden en de eerste stap zetten om de Goddelijke Energieen van de leylijnen naar de wereldbevolking terug te brengen, in plaats van naar de paar die deze energie naar zichzelf hadden omgebogen met de bedoeling de 99% uit te sluiten.

Eens zullen jullie de omvang begrijpen van hetgeen jullie op 2 februari hebben bereikt.

We bedanken Mark voor de vele uren die hij besteedde om de kaarten te bestuderen om vast te stellen waar de belangrijkste leylijnen liggen. We zullen doorgaan met dit werk. We kunnen, om jullie te beschermen, geen data geven tot een paar dagen van te voren. Om jullie te waarschuwen zal kort van tevoren echter een nieuwsbrief worden gepubliceerd. Dit geeft jullie de tijd om te beslissen waar je heen zult gaan en waar jullie elkaar zullen ontmoeten, etc. Als een geheel samenkomen vermenigvuldigt de energie die loskomt. Jullie eerste inspanning overtrof alle verwachting. We zien jullie als ons team op Aarde. Dit team zal groeien naarmate de tijd voortschrijdt en wanneer meer mensen zich de positieve resultaten die kunnen worden behaald gaan realiseren.

Als jullie enig idee hadden van de pogingen die de Cabal doet om te voorkomen dat jullie je met de leylijnen verbinden zouden jullie versteld staan. Ze gebruikten alle macht die ze bijeen konden brengen, maar ze konden niet voorkomen dat de zuiveren van geest konden doen wat er van ze werd gevraagd.

We zeiden jullie dat de macht van de Duistere Garde tanende is. Ze zijn wanhopig. We zeiden jullie dat je geen wapens en tanks nodig hebt om terug te claimen wat rechtens van jullie is. Alles wat nodig is, is dat goede mensen in vrede en harmonie bijeenkomen en zich wereldwijd met elkaar verbinden.

Door: Montaguekeen.com/Rob
Lees meer

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: