Verborgen gif E 621

Om de smaakversterker E621/ MSG/Vetsin te vermijden is het belangrijk om de namen te weten die men kan gebruiken om deze stof aan te duiden.

De smaakversterker MSG (E621) wordt in duizenden hartige voedingsprodukten zoals vleeswaren, snacks, chips, soepen, sauzen, etc. gebruikt. MSG verbetert de smaak van voedsel, maar het is NIET veilig! http://www.smaakversterkers.eu/info/producten_msg.html

De schadelijke bijwerkingen van MSG zijn hoofdpijn, obesitas, kanker, hartproblemen, groeistoornissen, gedragsstoornissen, hormonale verstoring, ADHD, leerproblemen schade aan het netvlies, etc.

In honderden studies over de hele wereld creëerden wetenschappers muizen en ratten met obesitas, om ze te kunnen gebruiken in testen bij studies met betrekking tot diëten en diabetes. Geen enkele rat of muis heeft een natuurlijke aanleg voor obesitas, dus moeten wetenschappers ze zo maken. Zij maken er abnormaal ziekelijke, corpulente creaturen van door hen met MSG te injecteren als ze net worden geboren.
MSG verdrievoudigt de hoeveelheid insuline die de pancreas uitscheidt, waardoor bij ratten (en wellicht bij mensen) obesitas wordt veroorzaakt. Ze hebben zelfs een naam voor de vette knaagdieren: “MET MSG BEHANDELDE RATTEN”.

Vergroot uw weerstand. Eet superfood.

Door: Neee.nu
Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: