’De wereld is gek geworden en Nederland loopt voorop’

Gek, gekker, gekst. Het gaat steeds sneller van vreemd tot kwaadaardig met de overheden en de financiële economie. ’De wereld is gek geworden en Nederland loopt voorop’

De psychiatrische patiënten leiden de inrichting

“Slechts een paar van de meest recente feiten op een rij: een staatssecretaris die stotterend toegeeft dat hij volledig incapabel is voor de functie waarvoor hij is aangenomen; een Belastingdienst die door chaos en wanorde het spoor volledig bijster is; een minister van Binnenlandse Zaken die niets zegt te weten van afluisterpraktijken door zijn eigen veiligheidsdiensten en gemakshalve een bevriende natie de schuld geeft; seksschandalen bij gemeenten; fraude door (ex-)politici; falende controle op ons voedsel; misrekeningen op megaprojecten; een subjectieve rechtspraak; mantelzorg die gestimuleerd wordt en vervolgens afgestraft.

En bij dit alles een regering en een volksvertegenwoordiging die bij ieder ’incident’ ’geschokt en verbijsterd’ reageren. Het zijn geen incidenten meer, het gaat om een structureel verval van normen, waarden en fatsoen

Dat geconcludeerd hebbende, wat doen we eraan? Rutte en co lopen met onze vrijheid, democratie en economie weg, ze hebben duidelijk geen prettige plannen. Er is geen motiverend stip op de horizon, er is sprake van een continue glijbaan naar beneden. De psychiatrische patiënten leiden nu letterlijk de inrichting. En het volk? We staan erbij, we kijken ernaar, en we stemmen apathisch in met al dat gebeurt.

Het hoeft niet zo te zijn

Weet echter: het hoeft niet zo te zijn. De recent ook al geciteerde uitspraak van Marcus Aurelius blijkt heden ten dage veel te goed van toepassing:

“Het doel van het leven is niet om aan de kant van de meerderheid te staan, maar om te ontsnappen aan de gelederen van de krankzinnigen.” (Marcus Aurelius, Meditaties)

Hoe kunnen we ontsnappen aan de gelederen van de krankzinnigen? Uw suggesties via het contactformulier worden gewaardeerd! Daar waar kan publiceert LLE het (geanonimiseerd) op de site.

Update: Het gestoorde gedrag viel Citareg ook al op in hun artikel ‘Gekke Henkie Nederland’. Verkwisting is aan de orde van de dag, terwijl de lasten steeds verder verzwaard worden.

Door: Burgerforum-eu.nl
Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: