De opmerkelijke gebeurtenis: De voorspelling over de AANKONDIGING..

Het eigenlijke verhaal van dit artikel gaat over de voorspelling die Courtney Brown heeft gedaan, over een op handen zijnde ‘fundamentele gebeurtenis op Aarde’..

Hierbij weet hij nog niet precies wat die voorspelling precies in houdt, maar het betreft in ieder geval geen ángstige’ gebeurtenis. Een gebeurtenis waarbij geen heftige krachten tevoorschijn komen, zoals aardbevingen of een meteoorinslag. Het is tevens een gebeurtenis waarbij ook geen sprake is van ‘buitenaards contact’.. Maar wat is het wel..?

Dit is de eerste posting die hij eind Januari op zijn Facebookpagina deed; we raden je aan deze in alle rust te lezen.

Courtesy of Courtney Brown : De aankondiging.

Er staat iets belangrijks te gebeuren, ergens volgende maand, februari 2014. Niets kan dit nu nog stoppen. Er zal een aankondiging komen, en de wereld zal veranderen, op de dag van die aankondiging. Een deel van die aankondiging zal plaatsvinden op deze Facebook-pagina. In het begin zullen slechts enkelen de grootsheid van deze aankondiging begrijpen, en wat deze inhoudt voor de hele mensheid, die momenteel op deze planeet leeft. Sommigen zullen lachen en anderen zullen huilen. Maar in de loop der tijd, zal de wereld te weten komen, dat het leven op Aarde significant is veranderd. Op die dag in februari 2014. Een mysterie dat onze beschaving al duizenden jaren heeft verward, zal worden opgelost. En uit dat antwoord zal een nieuwe richting voor de toekomstige groei van onze soort opkomen.

A). Voor hen die gaan reageren op mijn ‘announcements’ op Facebook: dit is geen lokkertje. Maar de reden voor de vertraging is dat er veel gebeurt op dit moment. Als alles er klaar voor was, zou deze aankondiging morgen plaatsvinden; maar de dingen zijn nog niet helemaal op orde op dit moment. Ze zullen dat wel zijn ergens in Februari.

En terwijl het een natuurlijke zaak is, om erachter te proberen te komen, wat hier aan de hand is, zal dit niet veel uithalen. Ik meld dit hier alleen maar om, wanneer de aankondiging wordt gedaan, hen die er geïnteresseerd in zijn, toegang te geven tot de gerelateerde informatie. Maar om de lucht een beetje te klaren: Nee, er zullen geen grote verandering met de Aarde zélf plaatsvinden. En nee, de hemel zal ook niet vallen, noch zal de Aarde gaan schudden. En nee, president Obama zal ook geen aankondiging doen van… wat dan ook. Wat er zal worden aangekondigd is eigenlijk veel groter dan dat. Eerlijk!

Maar daar zal niet iedereen het over eens zijn. Mijn aankondigingen hieronder op mijn Facebookpagina melden alleen dat mettertijd, de mensheid uiteindelijk zal beseffen, dat de gehele ontwikkeling van ons ras fundamenteel werd veranderd, op die dag in februari 2014. Er is tijd voor nodig dat mensen zich dit zullen realiseren; maar het zál gebeuren..

B). Achter de schermen, blijkt er bezorgdheid te zijn gegroeid, dat het onvermijdelijke ‘geroezemoes’ dat ontstaat rond deze aankondiging in februari, ongewild de adem van de publieke discussie erom heen, en de diepte ervan zal doen verstillen. Dat betekent, dat claims en contra-claims, argumenten en verhitte retoriek, het publiek ervan kan weerhouden de implicaties van inhoud van deze aankondiging te begrijpen.

En precies om die reden, werd ik aangemoedigd om een serie ‘Implications Postings’ te maken, zoals hieronder. Niets van deze ‘postings’ zal direct in de februari-aankondiging worden genoemd, maar het grote publiek wordt aangemoedigd voor zichzelf de ‘punten te verbinden’.. En hierdoor het effectieve perspectief op de aankondiging te verbreden. Vanaf maandag 3 februari 2014 zal ik de eerset ‘Implication Posting’ doen. Vervolg hierop zal elke paar dagen plaatsvinden, totdat de feitelijk aankondiging zal worden gedaan, ergens in februari.

C). De Farlex Free Dictionary (woordenboek) definieert hysterie als: ‘gedrag dat excessief en oncontroleerbaar gedrag toont, zoals paniek en angst.’ Hysterie wordt vaak veroorzaakt door mensen die denken aan het onbekende; het wordt zelden veroorzaakt door echte angst voor een échte zaak.. Er kan bijvoorbeeld oorlogshysterie ontstaan, wanneer de bevolking angstig is voor het uitbreken van oorlog, zelfs als die oorlog nooit zál uitbreken. Kinderen kunnen hysterisch worden voor ‘boze mannen’, zelfs als deze boze mannen nooit bestaan. Hysterie is feitelijk angst die ontstaat uit verbeelding, niet vanuit de realiteit. En hoewel discussies over de aanstaande februari-aankondiging nuttig zijn, is het niet nuttig dat mensen hysterisch gaan worden.

De aankondiging zal niet gaan over Aarde-veranderingen, of iets anders dat het normale dagelijkse leven zal verstoren. Het zal gaan over nieuwe kennis, die de visie zal veranderen van hoe de mensheid kijkt naar haar verleden, en haar huidige bestaan. Het zal een moment zijn van een fundamenteel leren, ‘niets meer, maar ook niets minder’. Het zal een van de meest belangrijke momenten in de historie van onze beschaving markeren. Niet iedereen zal het daarover eens zijn, maar uiteindelijk zal dát de visie zijn, die bij het grote publiek zal blijven hangen. De grootste veranderingen gebeuren niet op onze planeet, doordat er fysieke zaken gebeuren, maar doordat nieuwe kennis in ons bewustzijn terecht komt. En sommige nieuwe kennis is zó groot, dat het de horizon vult en bijna álles verandert..

D). Bedenk dat de eerste van deze ‘Implication Postings’ morgen uitkomt en dat vergelijkbare postings elke paar dagen zullen worden gedaan, tótdat de ‘grote aankondiging’ ergens in februari plaats vindt. Deze aankondiging zal enorm zijn, maar deze ‘Implication Postings’ zijn niet direct een onderdeel van deze aankondiging. Het zullen ideeën zijn, die van toepassing kunnen zijn op de grote lijnen van de aankondiging. Het doel van deze ‘Implication Postings’, is het grotere publiek aan te moedigen, een grotere discussie te voeren, die voldoende adem en diepte zal opleveren, wanneer de grote aankondiging daadwerkelijk plaats vindt.

Nogmaals gezegd: deze grote aankondiging zal niets te maken hebben met Aarde-veranderingen, cataclysma’s, presidentiële onthullingen, of iets dergelijks. Het is feitelijk veel groter dan dat, maar er zal tijd nodig zijn voor het publiek om de implicaties van deze aankondiging te absorberen en de reikwijdte van de veranderingen te beseffen, die de initiatie van deze dag in februari zal hebben. Niets zal meer hetzelfde zijn.

Door: Courtney Brown/Guido Jonkers
Lees meer

Dalternative

P.S.: Houdt dit blog goed in de gaten want over enkele dagen zal bovenvermeldde aankondiging hier als eerste gepubliceerd gaan worden!!!
Een artikel met als begintitel; De oplossing……

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: