De wereld heeft dringend een crisis nodig

In de periode van de Koude Oorlog werd door Amerika een draagbaar nucleair wapen ontwikkeld wat door één iemand vervoerd kan worden in een rugzak.

David Rockefeller zei ooit dat de juiste crisis ervoor zal zorgen dat de bevolking de New World Order zal accepteren.

Een False Flag operatie wordt in het geheim uitgevoerd door een overheid, megabedrijf of andere organisatie met als doel het te laten lijken alsof hij is uitgevoerd door een ander. De reden is altijd dat men hierdoor publieke steun hoopt te krijgen voor een eigen geheime agenda.

Een voorbeeld van een False Flag is die waar de door het westen gesteunde Syrische rebellen chemische wapens gebruiken tegen de burgerbevolking in Syrië en de regering van President Assad daarvan de schuld krijgt. Hierdoor is een door het westen uitgevoerde “humanitaire interventie” in Syrië gerechtvaardigd en zal het publiek het hier helemaal mee eens zijn. Want Assad is in hun ogen dan namelijk een monster die chemische wapens gebruikt tegen zijn eigen bevolking.

Het opzettelijk creëren van een crisis, door bijvoorbeeld een False Flag operaties is nodig zodat men opvolgend met “oplossingen” kan komen die maar één doel hebben en dat is een volgende stap richting NWO.

Zo zei de beruchte David Rockefeller ooit tijdens één van de United Nations Ambassador’s dinners (sept ’94): “We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.”

Als je dan bedenkt dat een land als Amerika beschikt over wat men noemt Special Atomic Demolition Munition (SAMD), dan heb je hiermee het perfecte wapen om een False Flag Operatie te creëren die zijn weerga niet kent.

De SAMD is niets anders dan een draagbaar kernwapen wat door één enkel iemand in een rugzak op een bepaalde plek kan worden afgeleverd en tot ontploffing gebracht.

Stel dat een “terrorist” een dergelijk wapen in handen krijgt en zichzelf ermee opblaast in een grote stad, ergens in de westerse wereld. En die terrorist is dan ook nog afkomstig uit een land wat al langere tijd op het verlanglijstje staat om aangevallen te worden, zoals een Syrië of een Iran.

De SAMD werd tijdens de koude oorlog met Rusland ontwikkeld door de Amerikanen en was bedoeld om als “first strike” nucleaire optie gebruikt te worden, in het geval de conventionele Amerikaanse troepen het niet zouden kunnen bolwerken tegen de toenmalige superieure overmacht van de Russen.

Een soort James Bond-achtige agenten zouden dan met een SAMD op de rug hun weg wurmen door de vijandelijke linies om achter het front dit soort wapens tot ontploffing te brengen. De teams die hiervoor werden opgeleid bestonden uit elitesoldaten, afkomstig uit de Navy Seals en ander elite eenheden en stond bekend onder de naam Green Light.

Officiëel werd dit programma beëindigd in 1989 toen er formeel een einde kwam aan de Koude Oorlog, maar hoogstwaarschijnlijk is niets minder waar en is men doorgegaan met het ontwikkelen en verbeteren van dit soort rugzak nucleaire wapens.

Gelukkig zijn dit soort wapens nog nooit gebruikt op het strijdtoneel, maar dat ze er zijn is zorgwekkend genoeg.

Zo hadden we vorig jaar een situatie in Amerika waarbij kernwapens waren “verdwenen”, een incident wat tot op de dag van vandaag nog niet is opgehelderd.

We komen nu weer op een gevaarlijk punt. Het relatief grote aantal bankiers dat plots zelfmoord pleegt heeft een reden. Alles wijst erop dat er binnen niet al te lange tijd een megacrisis zal ontstaan in de financiële wereld. Op een dergelijk punt zijn enkele van dit soort SAMD bommen voldoende om de crisis te creëren waar Rockefeller en consorten op uit zijn.

Een waarbij iedereen de werkelijke problemen vergeet en schouder aan schouder met de overheden strijd tegen het terrorisme. Een bom die slechts 26 kilo weegt en krachtiger is dan die die op Hiroshima werd gegooid. Die door een getraind iemand op iedere willekeurige plek kan worden afgeleverd.

De wereldeconomie heeft zich na de crisis in 2008 nooit echt hersteld, de financiële wereld hangt met touwtjes aan elkaar en de effecten van 9/11 zijn na 13 jaar wel ongeveer uitgewerkt. Kortom, de wereld heeft binnen de filosofie van Rockefeller die grote crisis nu heel dringend nodig.

Door: 21st Century Wire
Lees meer

D alternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: