Het grotere plaatje

Platte Aarde
Stel…jij leefde aan het begin van onze jaartelling, toen de meeste mensen nog geloofden dat de wereld plat was. Op een dag kwam er iemand naar je toe die zei dat de Aarde niet plat, maar rond was.

Hoe zou jij toen gereageerd hebben, denk je?
Had je de boodschapper voor gek verklaard, net als de rest?
Of zou je even naar hem geluisterd hebben, om te horen hoe hij op dat bizarre idee kwam?

Voor die laatste categorie mensen is deze website!

Welkom!

Open Mind
Ok, je zegt dus in principe open te staan voor andere ideeën. Laten we dat meteen eens even gaan testen 😉

Hieronder volgen 10 stellingen. Lees ze maar eens rustig door.

1.In het heelal krioelt het van het leven, en vele buitenaardse beschavingen zijn miljoenen jaren verder dan wij in technologische en spirituele ontwikkeling.

2.Buitenaardse bezoekers komen hier al langer dan er mensen op Aarde leven, maar een universele wet schrijft voor dat een lagere beschaving met rust gelaten wordt.

3.Sommige hogere technologie, zoals vrije energie, anti-zwaartekrachttechnieken en trilling technieken waarmee ziektes genezen of materie onvast gemaakt kan worden, is ook op Aarde bekend. Maar dit wordt geheim gehouden.

4.De machtigste mensen ter wereld vormen een criminele kliek die aan duivelsaanbidding doet en die het volk actief bestrijdt, onwetend houdt, bang maakt en vergiftigt.

5.Onze Aarde is ongeveer 700 miljard jaar oud. Ze is, net als de meeste andere planeten en manen, hol van binnen en wordt (ook) aan de binnenkant bewoond. Door de centrifugale kracht van de rotatie groeit de aardbol jaarlijks een paar centimeter, waardoor de continenten uit elkaar drijven.

6.Alles is gemaakt door, en is onderdeel van, de Schepper die zichzelf ervaart via talloze verschillende levensvormen en universums. Per universum is er minimaal één God die dat heelal mede vormgegeven heeft en beheert.

7.Alle materie is licht-energie die op een bepaalde frequentie vibreert. In deze energie bestaat volledig bewustzijn en zo kan materie door bijvoorbeeld DNA of het menselijk brein beïnvloed worden. Alle kennis, gedachten en intenties op een planeet vormen samen het collectief bewustzijn. Onze maatschappij is een afspiegeling van ons collectief bewustzijn.

8.De moderne mens is het resultaat van genetische experimenten die een kwaadaardig buitenaards ras lang geleden op de inheemse mensen in Zuid-Afrika uitvoerde. De aanpassingen in het DNA maakten ons slaafs, bevattelijk voor ziekten en beperkten ons bewustzijn.

9.De ziel van een mens doorloopt honderden levens waarin hij alle aspecten van het leven en het morele spectrum ervaart, waardoor hij zich spiritueel ontwikkelt. Tussendoor verblijven zielen in de hemel, waar ze voltooide levens evalueren en nieuwe levens plannen, met behulp van hun gidsen.

10.Al het leven beweegt zich in cycli, van verschillende lengtes. Momenteel verkeert de Aarde in een proces dat Ascensie genoemd wordt, waarin een cyclus van dualiteit afgesloten wordt en een harmonieus tijdperk begonnen wordt in een hogere dimensie.

En…wat denk je ervan? Interessante beweringen, of onmogelijke onzin? Indien dat laatste, kun je misschien beter weer verder surfen, want dit is de inhoudsopgave van deze site! 🙂 En deze stellingen zijn allemaal wáár.

Nee, geen grapje, we menen het serieus.

Door: HetGroterePlaatje.nl

Lees meer

DAlternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: