Maak je klaar voor het energieportaal van de equinox- Selacia

Nu de Equinox er deze week aan komt, kan je de drang voelen om de energieën in je leven in balans te brengen en meer duidelijkheid te krijgen over je pad.

De Equinox is tenslotte het begin van een nieuw seizoen met nieuwe energieën. In feite is deze specifieke equinox een krachtig energieportaal met positief potentieel om je beweging voorwaarts te versnellen. Om verbinding te maken met deze kansen moet je energie in balans zijn en moet je duidelijk zijn over wat je wil. Deze ‘wil’ moet ook in aflijning zijn met je hart en hoger doel. Ego-gebaseerde ‘wil’ heeft geen baat bij spirituele energieportalen zoals Equinox.

Groene-Licht Energie

Inderdaad, er zal krachtige groene-licht- energie beschikbaar zijn met dit portaal. Dat kan zich manifesteren als een boost in je persoonlijke creativiteit en een versterkt vermogen om vernieuwende oplossingen te vinden voor oude dilemma’s. Je kan merken dat je met de Equinox zelf meer verbinding maakt met spirit en de hogere rijken. De combinatie van versterkte creativiteit en focus op spirit kan net die katalysator zijn die jij nodig had om meetbare vooruitgang te maken.Intussen leef je in een uitdagende periode, net voor de Equinox. Je kan je vaak voelen alsof je koorddanst, probeert kalm en positief te blijven wanneer het chaotisch is, en je maar weinig antwoorden hebt op je belangrijke vragen. Je bent niet alleen natuurlijk. Dit is iets dat de mensheid op grote schaal meemaakt en doorgaat.

Door: Selacia/Frans Tielemans

Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: