“Ik ben paranormaal begaafd”

Volgens sommigen is er meer tussen hemel en aarde.

Amber kan contact maken met andere zielen en overleden mensen. “Toen ik die geest had overgebracht, liepen alle klokken weer.” De 28-jarige Amber werd door haar omgeving vaak ‘bijzonder’ genoemd. Ze snapte dat niet en voelde zich niet meer bijzonder dan een ander. Sinds de geboorte van haar zoon is haar gevoeligheid sterker geworden.

Amber maakte met hem haar eerste zielscontact en dat opende een deur waardoor alles naar binnen sijpelde. Het ging in eerste instantie vooral om emoties van mensen en vlagen van gebeurtenissen die zij hadden meegemaakt. Bij haar komen gedachten op over wat er gebeurd is met iemand en die kloppen altijd. In het begin kon ze haar gedachten niet altijd gemakkelijk scheiden van de informatie die ze van iemand kreeg, waardoor ze overprikkeld en somber werd.

“Ik werd gediagnosticeerd met ADHD, wat ook te maken heeft met een overvloed aan prikkels,” zegt Amber. Al snel bleek ze contact te kunnen maken met de zielen van anderen. Ze ontmoette bijvoorbeeld haar tweelingziel: het diepste contact dat je kunt bereiken. Een tweelingziel is je gelijke, maar in veel opzichten het tegenovergestelde. Het is in de meeste gevallen de persoon waar je altijd magnetisch naartoe zal worden getrokken.

Amber weet en voelt dingen van anderen die ze normaal gesproken niet kan weten of voelen. Ze kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van overledenen voelen. Ze pikt daarnaast emoties en gedachten op van mensen door zielscontact te maken. “Ik trek iemand dan op mijn ‘frequentie’. Ik geef een stukje van mezelf, waardoor hij of zij zich vertrouwd voelt,” legt ze uit. Je zou het kunnen vergelijken met Bluetooth, zonder verbinding krijgt ze geen informatie en met verbinding wordt er informatie verstuurd tussen haar en degene met wie ze in verbinding staat.

Een kennis van Amber was erg verdrietig omdat haar vader was overleden. Amber zag haar overleden vader staan en begon met hem op de automatische piloot te praten. Ze vroeg wat er met ‘thee’ aan de hand was. De kennis begon te huilen. De vader had nooit thee gedronken, tot twee weken voor zijn dood. Toen was het alles wat hij dronk. In een pand waar Amber kwam stonden de klokken al jaren stil, ook na het verwisselen van de batterijen. Sinds Amber er een geest naar het licht heeft gebracht, lopen ze weer.

Amber geeft ook boodschappen van overledenen door om nabestaanden het laatste zetje te geven hun leven weer op te pakken. Of ze helpt mensen om iets los te laten wat ze niet kunnen veranderen. “Ik heb een soort rust in mezelf gevonden sinds ik me bewust ben van mijn gaven, ik leer onder andere mijn angsten los te laten en vrede te hebben met mijn ziel en negativiteit van andere mensen bewust op afstand te houden,” zegt Amber.

Door: Ze.nl

Lees meer

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: