Een rampzalige botsing in het centrum van de Melkweg?

In 2003 werd er door wetenschappers een enorme gaswolk ontdekt die men G2 heeft genoemd.
Zeer binnenkort, de komende maanden, zal deze botsen met het zwarte gat in het centrum van onze melkweg.

Door deze botsing hopen wetenschappers meer informatie te kunnen vergaren over dit zwarte gat, ook wel bekend als Sagittarius A of Sag A in het kort.

Dit soort gebeurtenissen is door wetenschappers eerder geobserveerd in andere melkwegen, maar het is zeldzaam om een dergelijke gebeurtenis “dicht bij huis” mee te maken. Het schijnt dat astronomen dan ook op het puntje van hun stoel zitten van opwinding.

De wetenschapper en astronoom Dr. Paul LaViolette heeft zo zijn eigen opvatting over deze gebeurtenis.

Hij gelooft dat er bewijs is voor een cyclus van galactische supergolven die afkomstig zijn uit het centrum van de Melkweg en verantwoordelijk zijn voor rampzalige aardveranderingen wanneer ze hier arriveren.

Zulke uitbarstingen van kosmische stralen zorgen er ook voor dat de zon veel actiever wordt, daarmee aardveranderingen veroorzakend, aardbevingen en het massaal uitsterven van diersoorten en wellicht ook de mens.

Hij ziet ook een verband met de Hopi profetie die spreekt over de Blauwe Kachina, ook wel de Blauwe Ster genoemd, omdat een dergelijke uitbarsting vanuit het centrum van onze Melkweg een blauwachtig wit licht veroorzaakt.

Hij denkt dat dit eerder is gebeurd in de oudheid en dat wij hiervoor ook gewaarschuwd worden door galactische wezens. De manier waarop ze dit communiceren is door middel van zogenaamde pulsars.

Naar aanleiding van deze komende botsing tussen de G2 wolk en het centrum van onze Melkweg ontvingen wij de volgende email van een lezer (dank!):

“Dr. Paul La Violette geeft aan dat er komende weken met belangstelling wordt gekeken naar de G2CLOUD die richting het Galactische Centrum gaat.

Deze G2Cloud bevat zeer waarschijnlijk een (binaire?) ster / bruine dwergster of een grote planeet. Het opslokken ervan geeft een grote superwave uit het GC, en zal ons volgens zijn inschattingen ergens in april kunnen bereiken.

In 2004 werd de tsunami / aardbeving (door gravitywave) gevolgd door een gamma straling-uitbarsting. De combinatie was voor hem geen verassing.

Nu geeft hij aan dat er als e.e.a. zal plaatsvinden , nauwelijks tijd is voor waarschuwing.(De telescoop en meer kan uitvallen).

De superwave komt met lichtsnelheid en is eventueel nu al gebeurd, maar komt door de grote afstand vertraagd naar ons toe. De gravitywave is een heel klein beetje sneller : 44.6 uur.

Alleen als de G2Cloud zich splitst heeft men 2 weken ipv 1,5 dag voor waarschuwen. Dit is de tijd die het duurt voor de ster / planeet om uit de wolk naar het GC te gaan. De SWIFT telescoop houdt de straling uit het GC in de gaten.

Het is goed om tegen die tijd als bescherming ondergronds te gaan, en bepaalde dingen van te voren te overleggen. Ik volg het met belangstelling. Jullie ook?”

We zullen dit uiteraard met belangstelling blijven volgen. Echter of Dr. LaViolette gelijk krijgt met zijn voorspelling is natuurlijk nog maar de grote vraag.

Het is in ieder geval een interessante theorie en voor meer informatie verwijzen wij naar de de website Etheric.

Door:
– Space
– Coast to Coast
– Etheric

Lees meer

D alternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: