Je kunt je eigen werkelijkheid scheppen

Al onze interpretaties zijn gebaseerd op een “interne kaart” van de werkelijkheid die wij hebben, niet de werkelijke waarheid.

Wat we denken dat waarheid is, is in werkelijkheid een illusie, bijna net zoals een tovertruuk.

De wetenschap heeft zonder enige twijfel bewezen dat onze fysieke wereld één grote zee van energie is die in een tijdsbestek van milliseconden in en uit onze werkelijkheid flitst en dat keer op keer op keer.

Niets is solide, vast. Dat is de wereld van kwantumfysica. Er is bewezen dat het gedachten zijn die deze constant veranderende energie vorm geeft en vasthoudt, zodat wij “objecten” zien.

Dus, hoe kan het dat wij een persoon zien in plaats van een cluster flitsende energie?

Denk aan een film.

Een film is een verzameling van ongeveer 24 beelden per seconde. Ieder beeld is gescheiden van elkaar door een onderbreking. Vanwege de snelheid waarmee het ene beeld het andere vervangt, wordt er een soort truuk uitgehaald via onze ogen met onze hersenen waardoor wij denken dat we een aaneensluitend en bewegend beeld zien.

Denk aan televisie.

Een televisiebuis is niets anders dan een buis waarbij ontelbare elektronen het scherm op een bepaalde manier raken waardoor de illusie van vorm en beweging word gecreëerd. In feite is dat het geval met alle objecten.

Je hebt 5 fysieke zintuigen (zicht, gehoor, gevoel, reuk en smaak). Ieder van deze zintuigen heeft een bepaald spectrum, bandbreedte. Een hond bijvoorbeeld hoort andere geluidsfrequenties dan jij, een slang ziet een ander lichtspectrum enzovoorts.

Met andere woorden, jouw zintuigen nemen de zee van energie vanuit een bepaald standpunt waar en vormen daarvan een beeld. Het is niet compleet, het is niet accuraat, het is alleen maar een interpretatie.

Al onze interpretaties zijn gebaseerd op een “interne kaart” van de werkelijkheid die wij hebben, niet de werkelijke waarheid. Onze “kaart” is het resultaat van alle persoonlijke ervaringen in ons leven.

Onze gedachten zijn verbonden met deze onzichtbare energie en zij bepalen wat er door de energie wordt gevormd. Jouw gedachten verschuiven letterlijk het universum deeltje voor deeltje om jouw fysieke werkelijkheid te creëren.

Kijk om je heen. Alles wat je ziet in je fysieke wereld begon als een idee dat groeide doordat erover werd gesproken en het met anderen werd gedeeld totdat het genoeg was gegroeid om er via een aantal stappen een fysiek object van te maken.

Je wordt letterlijk dat waar je het meest over denkt. Je leven wordt dat wat je je hebt voorgesteld en het meest in hebt geloofd.

De wereld is letterlijk je spiegel, waardoor je in staat wordt gesteld om fysiek te ervaren datgene wat jij vindt dat jouw waarheid is… tot het moment dat je die waarheid verandert

De kwantumfysica laat ons zien dat de wereld niet hard en onveranderlijk is zoals het ogenschijnlijk misschien lijkt. Integendeel, het is een vloeibare plek die permanent verandert en wordt gecreëerd op basis van onze persoonlijke en collectieve gedachten.

Wat we denken dat waarheid is, is in werkelijkheid een illusie, bijna net zoals een tovertruuk. Gelukkig zijn we begonnen met het herkennen van de illusie en wat nog belangrijker is, hoe we die kunnen veranderen.

Waar is ons lichaam van gemaakt?

Ons lichaam bestaat uit een totaal van negen systemen zoals de bloedsomloop, spijsvertering, zenuwstelsel en nog een aantal anderen.

Waar bestaan die systemen uit?

Weefsel en organen.

Waar zijn weefsel en organen van gemaakt?

Cellen.

Waar zijn cellen van gemaakt?

Moleculen.

Waar zijn moleculen van gemaakt?

Atomen. Waar zijn atomen van gemaakt?

Subamotaire deeltjes. Waar zijn subamotaire deeltjes van gemaakt?

Energie.

Wij zijn allemaal zuivere lichtenergie in haar mooiste en meeste intelligente samenstelling. Energie die onder de oppervlakte steeds verandert en jij bent degene die het onder controle heeft dankzij jouw eiegen kracht.

Als je jezelf kon zien onder een sterke elektronenmicroscoop en je zou een aantal experimenten op jezelf uitvoeren, dan zou je zien dat je gemaakt bent van een cluster van alsmaar veranderende energie in de vorm van elektronen, neutronen, fotonen en zo meer.

Dat geldt ook voor alles om je heen. Kwantumwetenschappers zeggen dat het de handeling van het observeren van een object is die ervoor zorgt dat het is waar het is, op de manier waarop wij het zien. Een object bestaat niet onafhankelijk van degene die het observeert.

Dus, zoals je ziet is het onze observatie, onze aandacht voor iets en onze intentie, die letterlijk dat object creëert. Dat zijn wetenschappelijke feiten.

Wat jij met je ogen ziet en ervaart met je lichaam is de fysieke wereld die we Lichaam zullen noemen. Lichaam is een effect, gecreëerd door een oorzaak.

Die oorzaak is gedachten. Lichaam kan niet scheppen. Het kan alleen ervaren en worden ervaren, dat is haar unieke functie.

Gedachten kunnen niet ervaren. Het kan alleen maken, creëren en interpreteren. Het heeft een relatieve wereld, Lichaam, nodig om zichzelf te kunnen ervaren.

De geest, ziel is al datgene dat leven geeft aan Gedachten en Lichaam.

Lichaam heeft geen kracht om te kunnen creëren, hoewel het wel de illusie geeft dat het de kracht heeft om dit te doen. Deze illusie is de oorzaak van veel frustratie. Lichaam is enkel een effect en heeft geen kracht om te veroorzaken of te creëren.

De sleutel van al deze informatie is hoe je kunt leren om het universum op een andere manier te bekijken en ervaren dan je nu doet. Zodat je alles kunt manifesteren wat je werkelijk wenst.

Door: In5D

Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: