Wat als er bewijs is voor vorige levens?

Op de Amerikaanse zender Lifetime Movie Network is een nieuw programma te zien over reïncarnatie.

Hypnotherapeut Damian Bertrand neemt mensen mee terug naar vorige levens en doet vervolgens onderzoek naar namen, woonplaatsen en andere informatie die aan het licht komt. Aan de hand van deze informatie kan hij bepalen of het echt gaat om herinneringen aan vorige levens.

Tijdens de eerste aflevering van ‘Reincarnated: Past Lives’ vroeg een jonge vrouw zich af waarom ze geobsedeerd was met het doneren van haar eicellen aan stellen die geen kinderen kunnen krijgen. Shelise wilde weten of iets in een vorig leven invloed zou kunnen hebben op deze obsessie. Ze had er geen verklaring voor.

Dr. Bertrand nam haar mee terug naar twee vorige levens om antwoord te krijgen op haar vraag. De vrouw leefde in de zestiende eeuw in Egypte en was onvruchtbaar. In die tijd werden vrouwen die geen kinderen konden krijgen uitgestoten. Onder hypnose sprak ze Arabisch en vertelde ze de dokter dingen waar ze in haar huidige leven geen weet van heeft.

Bertrand laat zien dat we eerder hebben geleefd. Hij begeleidt mensen tijdens een emotionele regressietherapie om de oorzaak van mysterieuze obsessies, onverklaarbare fobieën, vreemde vaardigheden en terugkerende nachtmerries te achterhalen.

Hij komt uit bij de bloederige Britse slagvelden in de middeleeuwen en woestijndorpen rond het oude Jeruzalem. De willekeurige namen, locaties en stukjes informatie worden door Bertrand uitgebreid bestudeerd. Zouden mensen anders gaan leven als ze wisten wie ze vroeger zijn geweest?

Bekijk hieronder ook het verhaal van James Leininger, een jongen die ervan overtuigd is in de Tweede Wereldoorlog te hebben meegevochten als piloot.

Zie hier de video.

Door: MyLifeTime.com

Lees meer

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: