Boodschap en meditatie van Montague, 23 Maart 2014

Mijn lief, begrijp alsjeblieft dat de reden dat er nu zoveel problemen in jouw richting worden geslingerd is om te proberen je gedachten van je werk af te leiden.

Ons project is ontworpen om te werken met de ACHT OBELISKEN IN ROME. Deze obelisken zijn verbonden met alle andere obelisken op de wereld die alle leylijnen met elkaar verbinden. Hun ENERGIE moet worden vrijgemaakt.

Mijn vraag is om jullie energieën met elkaar te combineren. Jullie zijn krachtige wezens. Gebruik jullie kracht om de energieën van de Aarde vrij te maken voor de mensheid. Geef alles van jezelf voor deze klus. Veronica’s team heeft jullie voorzien van de MEDITATIE. Dit is hoe het kan worden gedaan. Geef er je volledige aandacht aan en blijf dit doen totdat jullie vrij zijn van alle negatieve controlesystemen en al het doden is gestopt.

De mensheid is bijeengekomen en door samen te werken zullen jullie jezelf bevrijden van alle corrupte controle.

Laat liefde jullie gidslicht zijn. We zijn te allen tijde bij jullie.

Dank je, mijn lief, voor het stoppen van zoveel moeite hierin. We zullen slagen!

Voor altijd je aanbiddende

Monty

Einde boodschap

Vert. Rob

*****

De Mondiale Meditatie voor de Mensheid om te focussen op ROME.

Beste vrienden, de Mensheid is op een punt in haar bestaan waar krachten die niet van het licht zijn proberen de controle over de Planeet over te nemen en ons in een tijd van oorlog en verdere onderdrukking van de mens te storten. Ons wordt dringend gevraagd op 25 maart onze gedachten te focussen in een mondiale meditatie of gebed ten goede van de hele mensheid en de Planeet.

We zouden jullie willen uitnodigen om deel te nemen met de volgende voorgestelde meditatie. Natuurlijk kun je je eigen vorm gebruiken, passend bij je eigen gebedsmethoden of meditatie of overtuiging. Het belangrijkste is de kracht van je intentie en je visualisatie. Besef alsjeblieft dat je meditatie, wanneer je in een groep verbonden bent, heel erg krachtig, creatief en echt is.

Erken allereerst dat de hele Mensheid verbonden is door onze Hart-energie. Neem even de tijd om deze verbinding te visualiseren en de intentie te hebben van de Wil om Goed te doen en dat we allemaal Een zijn.

Groepsfusie affirmatie

Wij affirmeren de groepssamensmelting en integratie binnen het hartcentrum van de nieuwe groep werelddienaren, die bemiddelen tussen hiërarchie en mensheid.

Ik ben Een met de broeders in mijn groep, en alles dat ik heb is van hen.

Ik sta in het centrum van alle liefde.
Vanuit dat centrum zal ik, de ziel, naar buiten bewegen.
Vanuit dat centrum zal ik, degene die dient, werken.

Moge de liefde van het Goddelijk Zelf overal gedeeld worden, in mijn hart, door mijn groep en over de hele wereld.

Neem wat tijd om deze verbinding tussen al onze broeders en zusters, ongeacht religie, ras of geslacht, te zien en te voelen.

Wederom nodigen we jullie uit om een Hogere Schepper of God, al naar gelang je geloof te visualiseren. Erken Zijn/Haar bestaan en vraag hulp bij deze meditatie ten goede van de hele Mensheid en de Planeet en om het Licht en de Liefde van de Schepper van de Aarde te verankeren.

Groepsvisualisatie

Vanuit het groepshart van de mensheid zenden wij een klaroenoproep naar de Schepper/God, voor een uitstorting van Liefde en Licht, zodat het bewustzijn van de mensheid en de trilling van de Planeet verhoogd moge worden.

We vragen dat dit Licht en deze Liefde verankerd worden in onze harten en in de Planeet, we vragen dat alle duisternis verwijderd wordt en dat alle wezens in Vrede en Liefde mogen leven.

We vragen dat alles dat voor ons verborgen werd onthuld wordt en dat ‘Disclosure’ moge plaatsvinden.

We danken u uit het diepst van ons hart.

Neem wat tijd om een straal van Verlichte energie, die neerdaalt en zich verankert in het centrum van Rome te visualiseren. Zie dit krachtige wit/gouden Licht zich uitbreiden om alle duisternis uit te bannen en de acht Obelisken rond Rome te omvatten. Op dit tijdstip zullen de obelisken beginnen te resoneren met het Licht, en wees ervan bewust dat deze geplaatst zijn waar de Energieën of Leylijnen kruisen en samenkomen en soms bekend staan als krachtpunten of knooppunten.

Weet ook dat deze Leylijnen zich uitbreiden over Europa en verder om de Aarde te omvatten. Ze zijn verbonden met andere Obelisken en krachtpunten over de hele wereld. Dit rasterwerk van energie leylijnen kan worden gezien als de “Bloem van het Leven” en het zijn inderdaad de onontbeerlijke energiepaden die de Planeet en de Mensheid onderhouden.

Zie de Verlichte Energie zich weer uitbreiden, zoals sluizen die worden geopend om de Leylijnen rond de wereld met Licht te overstromen. Zie de Antieke Gewijde plaatsen in je land bekrachtigd en geënergetiseerd worden. Waar blokkades op de Leylijnen geplaatst werden, zie ze weggevaagd worden. Waar de energie werd tegengehouden, zie het gerevitaliseerd worden.

Waar duisternis heerst, zie het verlicht worden. Waar pijn of lijden ten gevolge van oorlog was, zie Vrede, Liefde en Vergeving.

Wanneer de hele planeet begint helderder te worden en te resoneren met het Licht van de Schepper, zie dit als een periode van ‘Disclosure’ m.b.t. alles dat voor ons werd verborgen. Maak de affirmatie dat we als Mensheid niet langer kiezen voor oorlog met onze buren, maar dat we allen accepteren als onze Broeders en Zusters en dat we Vrede gekozen hebben. We erkennen de pijn die we hebben veroorzaakt aan de Dierenrijken en de Natuur en we wensen nu weer graag in Vrede te leven.

Laat LIEFDE, LICHT en KRACHT over deze Aarde neerdalen.

Vert. Rob

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: