Ligt het het aan ons water?

We hebben afgelopen week gezien hoe vrouwen via Twitter een haatcampagne tegen mannen voeren.

Het blijken niet alleen feministische vrouwen te zijn die het liefst zo min mogelijk met mannen te maken hebben.

We kregen naar aanleiding van ons artikel over de feministische Twitter actie, genaamd killallmen, een aantal interessante reacties, waaronder de volgende:

Dit is wat een lezeres (dank!) ons schreef:

“I.v.m. de feministische twitter-rage: ik moest denken aan een jonge vrouw die mij laatst vroeg, in paniek: hoe komt het toch dat ik kaal word???

Haar haar is erg dun aan geworden, speciaal dáár waar mannen kaal zijn. Verder slaat de lichaamsbeharing wél toe, gevolg: laseren, harsten, epileren, scheren. Menstruatie: zeer ongeregeld, soms maar een paar keer per jaar.

Ze vertelde dat dat bij alle vrouwen die ze hierover sprak, begin twintigers (!), het geval was. Toen vertelde ze over een feestje: alleen meiden, hartstikke leuk. (vroeger vonden we er niets aan zonder jongens).

Ze hadden het gehad over hun kinderwens. Ja, heel graag een kind……………….. maar die man, wat moest je dáár nou mee? Nee, die hoefden ze niet.

Ze regelden hun eigen leven wel en hadden geen behoefte aan een man. Die zijn alleen maar lastig. Het zijn ook vaak geen kerels meer: ICT-ers bijv. De meesten zitten de hele dag, zijn te dik en te lui om zelf op te staan om koffie te halen, eten ongezond, snoepen. Niet sexy dus en qua fysieke veiligheid heb je niets aan hen.

Nu de killing twitterdames: wát is hier aan het gebeuren? Hormonen……………..rattengif in het water ?

Ik heb de raad gegeven om, naast zuiver te eten, geen kraanwater meer te gebruiken voor eten en drinken, maar misschien ligt het wel aan heel iets anders. Verontrustend is het wel!! Behalve dat dit verschijnsel natuurlijk zorgt voor véél minder geboortes en dus waarschijnlijk met opzet gecreëerd is:

Hebben jullie enig idee wáár dit aan kan liggen?”

De ICT mannen onder ons zullen uiteraard niet al te gecharmeerd zijn van het bovenstaande, maar als we dit lezen in de context zoals de dame in het verhaal dit bedoelde dan gaat het om de algemene indruk die mannen vandaag de dag overbrengen.

Los daarvan, als het verhaal klopt dan toont dit een toch wel alarmerend beeld. Nu is dit voor een deel uiteraard een geprogrammeerde ontwikkeling zoals wij al schreven in eerdere artikelen over de destabilisatie van de maatschappij.

Dat verklaart niet de fysieke veranderingen die bij vrouwen plaatsvinden zoals toenemende lichaamsbeharing en zeer onregelmatige menstruatie. Dit wijst inderdaad meer op iets wat hen allemaal overkomt en dan zou ons drinkwater, naast bijvoorbeeld parabenen en PCB’s, daar absoluut medeverantwoordelijk voor kunnen zijn.

Want, ons water is steeds sterker verontreinigd. Zoals wij ook schreven in een eerder artikel:

“Op dit moment is de kwaliteit van de helft van alle drinkwaterbronnen onder de maat. Dan is het natuurlijk prachtig dat het RIVM mensen oproept om ervoor te zorgen dat er geen chemische middelen meer in het riool terechtkomen, maar de praktijk wijst uit dat slechts een klein gedeelte van de bevolking hier rekening mee houdt en het merendeel zal doorgaan met het vervuilen van de drinkwaterbronnen. Bovendien, wie realiseert zich nu dat als je naar de WC gaat je daarmee je drinkwater vervuilt met bijvoorbeeld uitgeplaste medicijnresten en hormonen door pilgebruik? Daarover zouden mensen goed voorgelicht moeten worden.”

Even los van de vraag of eventuele hormoonveranderingen te maken kunnen hebben met ons drinkwater is het een goede zaak om een filter te gebruiken vanwege de vervuiling. Overgaan op flessenwater is niet altijd de juiste keuze. het blijkt namelijk dat de schadelijke stoffen daar ook gewoon in terug te vinden zijn. Veel zogenaamde bronwaters zijn namelijk gewoon kraanwater.

Al met al zullen de uitwerkingen zoals door de lezer beschreven inderdaad ook hun weerslag hebben op het aantal kinderen dat geboren zal worden en dus een reductie van de bevolking in de hand werken. De gevolgen van vervuild drinkwater zijn in zoverre waarschijnlijk bewust gecreëerd dat een overheid er zo goed als niets aan doet en het dus mee in stand houdt. Big farma loost medicijnafval in het milieu en wij plassen het met z’n allen ook uit en via het WC water komt dat ook weer terug in ons drinkwater. Als je het allemaal bij elkaar optelt en op dagelijkse basis tot je neemt dan heb je alleen al op basis hiervan een hoeveelheid hormoonverstoorders in je lijf van heb ik jou daar.

Al jarenlang zijn er rapporten beschikbaar die aantonen dat de doorsnee mens via het drinkwater allerlei ongewenste stoffen binnen krijgt. Een van de redenen dat het erin zit is omdat het te duur zou zijn om het eruit te filteren.

Naast het water zijn er natuurlijk ook nog de schadelijke effecten van straling, chemtrails en pesticiden om er maar enkele te noemen.

Zorgen al deze schadelijke stoffen voor fundamentele (karakter)veranderingen bij de mens, zoals ook zou kunnen blijken uit de email van onze lezeres?

Gerelateerd: mannelijk-geslacht-bedreigd-door-chemicalien

Door: Niburu.co

Lees meer

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: