Het tij is aan het keren

Als je keer op keer ziet hoe de bevolking wordt misleid en voorgelogen door overheden dan zinkt je soms de moed in de schoenen. Zal de mensheid ooit begrijpen hoe ze worden bespeeld?
Toch, langzaam maar zeker, valt er een hoopgevende kentering te bespeuren.

Wanneer je wilt weten wat er allemaal in de achtergrond speelt en wat er nodig is om de heersende duistere elite van hun troon te stoten dan is het heel verstandig te luisteren naar de ex CIA agent Robert Steele.

Deze man heeft een imposante, wereldwijde carrière achter de rug binnen deze gelederen en je zou hem kunnen omschrijven als een soort superspion. Niet alleen dat, maar ook als een man met veel kennis die weet waar de zwakke plekken van de elite zitten.
Eén van de grootste, zo niet de allergrootste, zwakke plek, zijn wij met z’n allen. De mensen die via websites en blogs permanent de werkelijke motivaties en achtergronden van overheden en andere elite puppets proberen te ontmaskeren, zoals:
Overheden:enst van de bevolking, maar verlengstukken zijn geworden van de megabedrijven.
Het industriëel-militair complex dat geen enkele belangstelling heeft voor wereldvrede want dan valt er voor hen weinig te verdienen. Zij maken winst via geheimzinnigheid en oorlog.
Het kankergezwel van de Centrale Banken. Geld uitlenen wat ze niet hebben waar ze vervolgens dikke woekerwinst op maken.

Zoals Steele zegt:
Ik kan alle top tien bedreigingen voor de mensheid oplossen in minder dan 25 jaar voor eenderde van het geld wat de wereld uitgeeft aan defensie.
Alle financiële problemen zouden de wereld uit zijn als de Centrale Banken een miniem percentage aan belasting zouden betalen…. waarna hen vervolgens de nek kan worden omgedraaid.
Er komen echter geen oplossingen, simpelweg omdat men die niet wil.
Daarom is het dus aan ons, de mensen, om te zorgen dat die oplossingen er gaan komen. Eén van de machtigste wapens die we op dit moment bezitten is informatieverspreiding. Blijf schrijven en hameren op de werkelijke oorzaken van de wereldproblemen en de relatief gemakkelijke oplossingen die gevonden kunnen worden.

Deel en verspreid de informatie.
Hoe strakker de duimschroeven door de psychopathische uitvoerders van de elite zullen worden aangedraaid, hoe gemakkelijker mensen zullen beseffen hoe eenvoudig het eigenlijk is om er een einde aan te maken.
Het antwoord ligt voor een groot deel bij onszelf. Blijf doorgaan, blijf mensen informeren, of ze het nu leuk vinden of niet en vroeg of laat zal ook bij hen het kwartje wel vallen.
Kijk en luister naar de tien minuten durende video hieronder waarin een man die het kan weten, uitlegt dat door te blijven hameren op de waarheid er wel degelijk een kentering aan het ontstaan is.

Verhoog je weerstand. Eet superfood.

Bron: Niburu.co

Dalternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: