Meer aanwijzingen voor grote verstoringen op onze planeet

De bewijzen dat er vreemde dingen gebeuren met onze aarde die niemand onder ons ooit eerder heeft meegemaakt, stapelen zich op.

Er zijn krachten aan het werk die zo groot zijn dat ineens ook allerlei onbekende of zeldzame vissoorten naar de oppervlakte komen.

Het is alsof de grote massa met oogkleppen op loopt. Natuurlijk ook niet zo vreemd als je bedenkt dat ze grotendeels worden gehypnotiseerd en afgeleid.

Met nieuws zoals “Waylon is gevonden” en “De opgewaaide rok van Kate Middleton”.

Dat we in heel bijzondere tijden leven en dat er gigantische processen bezig zijn om in te werken op onze planeet, ontgaat de massa volkomen.

We hoeven alleen maar te letten op de dieren op aarde. Zij kunnen ons veel vertellen en dingen voorspellen die wij mensen nooit zo snel of helemaal niet zouden oppikken. Net zoals men vroeger de kanaries in de mijnen had om giftige gassen te kunnen waarnemen, ver voordat de mens dit kan. Het waarnemingsinstinct en gedrag van de dieren kan voor ons soms het verschil betekenen tussen leven en dood.

Afgezien van het bovenstaande bewonen sommige dieren ook nog eens delen van de aarde waar wij niet komen, zoals in diepte van de oceaan. Vaak is dat wat er met dieren gebeurt enige tijd later wat ook ons overkomt. De kanarie valt dood neer vanwege giftig gas. Als wij niets doen zullen ook wij even later dood neervallen.

Door het gehele dierenrijk gebeuren de laatste jaren hele vreemde dingen, waarbij de uitschieters de dode vogels die overal uit de lucht blijven vallen en de miljoenen dode vissen wereldwijd, zijn.

Er is echter nog veel meer.

Wanneer we alleen de laatste paar weken bekijken dan zien we een vreemd en steeds vaker voorkomend verschijnsel. Het aan de oppervlakte komen van vissoorten die of volkomen onbekend zijn of ontzettend zeldzaam en die gewoonlijk leven in de diepte van de oceanen.

Zo werd op 3 mei de volgende vis gevangen voor de kust van Florida in Amerika. Dit exemplaar heet een Koboldhaai, is heel zeldzaam en men dacht tot nu toe dat hij alleen voorkwam in de hele diepe wateren bij Japan en de Golf van Mexico.

Het volgende exemplaar werd op 4 mei gevonden op een strand in Zuid Afrika. Het is een vreemd wezen met geweldig grote tanden. Wat het is weet niemand, alleen dat het waarschijnlijk afkomstig is uit de dieptes van de oceaan.

Op dezelfde dag wordt in Pamban in India een ontzettend zeldzame vis gevangen die normaal gesproken diep onder het oppervlak van de zee leeft. De vis is voorlopig geïdentificeerd als een Rhinochimaera die behoort tot de familie van de langneusdraakvissen.

Op 8 mei werd voor de kust van Japan bij Shizuoka een zeer zeldzame Reuzenbekhaai gevangen die normaal op grote diepte in de oceaan leeft.

Op 16 mei werd voor de kust van North Carolina een zeldzame Lansvis gevangen. Ook deze leeft normaal gesproken diep onder het wateroppervlak.

Op 17 mei werd een totaal onbekende vis gevangen vanaf een pier in Pensacola in het Amerikaanse Florida. Men is ervan overtuigd dat deze vis kan worden geïdentificeerd, maar dan zullen de onderzoekers waarschijnlijk met hun neus in hele oude boeken moeten terugduiken. Voorlopig is het een volkomen onbekend exemplaar.

In een artikel oktober vorig jaar schreven wij over de Japanse folklore en de rol van riemvissen. Vissen die normaal gesproken diep onder het zeeoppervlak leven, maar wanneer deze boven komen worden gezien als een waarschuwing voor aardbevingen.

“Omdat normaal gesproken deze vissen op een diepte van zo’n 1.000 meter leven is het ongewoon als ze naar de oppervlakte komen en volgens de Japanse folklore gebeurt dit als waarschuwing voor een op handen zijnde aardbeving. Volgens sommige wetenschappers kan hier misschien wel waarheid in schuilen, omdat vissen die op de bodem van de zee wonen, gevoeliger zijn voor seismische veranderingen.

In de maanden voor de zware aardbeving in Japan in maart 2011, werden er meer dan een dozijn aangespoelde riemvissen gesignaleerd die of waren aangespoeld of die verstrikt waren geraakt in de netten van vissers. Dit gebeurde in de districten Ishikawa, Toyama, Kyoto, Shimane en Nagasaki. Allemaal vlak in de buurt van het epicentrum van de aardbeving”.

Bovenstaande voorbeelden van de vissen zijn slechts enkele in het brede scala van vreemde en uitzonderlijke gebeurtenissen die plaatsvinden op onze aarde. Voor ons is duidelijk dat de planeet Nibiru met rasse schreden naderbij komt.

In plaats dat de bevolking een kans krijgt om zich voor te bereiden op deze ingrijpende gebeurtenis, zullen ze tot het allerlaatste moment in onzekerheid worden gehouden. Ondertussen gaat de elite verder met het bouwen van hun schuilplaatsen en wanneer de tijd daar is zullen ze van de ene op de andere dag verdwijnen en wordt de rest van de wereld aan hun lot overgelaten.

Kijk ook deze video.

Lees ook dit artikel.

Bron: Niburu.co

Dalternative

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: